Eve Yaşça Büyük Kedi Getirmek

cfsncktr
cfsncktr

741 Puan

Merhabalar.


Şu an 4 aylık dişi bir kedi sahibiyim. 8 aylık dişi bir van kedisi buldum sahiplenilmek isteyen. Normal alışma süreci vs. durumlar dışında anormal bir durum olabilir mi? Yeni gelen kedinin yaşça büyük olması, tam tersi olan durumlara nazaran dezavantajı veya avantajı nelerdir?

4 CEVAP

Canandisli
Canandisli

111691

Aslinda nerdeyse ayni yas grubundalar aralarindaki yas farki cok degil yani ama yanlisim varsa duzeltin ozellikle ya van kedileri ya da ankara kedileri ikinci kediyle daha cok sorun yasiyormus tabii denemeden bilemezsiniz de eger sorun yasarsaniz yas farki ile iliskilendirmeyin hemen diye diyorum

Canandisli
Canandisli

111691

bizde de aynı durum yaşanıyor şu anda bir taraf biraz daha baskın oluyor hep sanırım

cfsncktr
cfsncktr

741

Az önce ilk defa eve geldi büyük olan van kedisi. Bir odaya aldım hemen göstermeden. O odanın kapısının ortasında boydan boya buzlu cam var. Benimki geldi kapının önüne hemen nasıl burun varsa sıpada. Birbirlerini bi kokladılar önce, sonra van kedisi tıslayıp pati atmaya çalıştı kapı altından. Bizimki sırtını ve kuyruğunu kabarttı ama ne tısladı ne pati atmaya çalıştı kafasını eğdi geri çekildi. Bizimkinin bölgesini hiç savunmaya niyeti yok galiba. Tavsiyeniz var mı bu süreçte sayın petlebi üyeleri?

cfsncktr
cfsncktr

741

Ayrıca sanırım yeni gelen van kedisi kızgınlık döneminde. Karnını doyurur doyurmaz bacaklarıma, duvarlara sürtünmeye ve bağırmaya başladı. En kısa zamanda kısırlaştıracağım. Alışma sürecine ne gibi bi etkisi olur bunun?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 603 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR