Kedimin Tuvaletini Nereye Koymalıyım?

yumi633
yumi633

1996 Puan

Anket

Banyo daha uygun ve hijyenik olur
(6 oy)
Alaturka tuvalet normal kullanılır
(4 oy)
Alaturkayı iptal edip kediye vermelisin
(6 oy)
Toplam (16 oy)

Evimizde bir alaturka tuvalet (çok küçük) bir de banyo var. Eve misafir gelip gittiği için banyo hep meşgul oluyor diye alaturka tuvalete tuvaletini koyayım diye düşünmüştüm ancak bir arkadaşım deliğe düşme veya mikrop kapma ihtimali var o tuvaleti tamamen iptal edip üzerini kapatman gerekir dedi banyoya da giren çıkan çok oluyor banyo buharından sıkıntı çıkar mı diye emin olamıyorum sizce ne yapmalıyım? Alaturka tuvaleti tamamen kapatmam gerekir mi? Banyoyu da ev arkadaşlarım ve misafirleri de olduğu için acaba kedim huzursuz olur mu ya da birisi banyodayken çişi gelirse zorlanır mı diye düşünüyorum.

8 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Tek banyolu evimizde buhardan kaynaklı bir sıkıntı yaşamadık ama halihazırda alaturka tuvaletiniz varmış, kediye tahsis edin bence. Tuvaletin deliği vs.si sıkıntı olur derseniz de üzerini kontrplak veya başka yekpare bir tabakayla kapatıp kedi tuvaletini üstüne koyun (yer sıkıntısı varsa bir de, bu şekilde çözebilirsiniz.) Sonradan alaturkayı kullanmak isterseniz o tabakayı kaldırır kullanırsınız, kolay da olur.

yumi633
yumi633

1996

Resim açıklamasını girin

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Odanızda kalsın. İnsanların girdiği tuvalete koymayın kedi basıyor her yere merak ediyo keşfetmeye çalışıyo patileri mikrop tutar hep o da sonra oturur bir güzel yalar :) banyonun kapısı hep açık kalamaz ki ayrıca. Bence en güzeli kendi odalarımızda olması.

yumi633
yumi633

1996

Alaturka tuvaleti tamamen kapatıp ona tahsis edeceğiz :) Paspas da alacağım kedi kumu vesairesi için

yumi633
yumi633

1996

arkadaşım tuvaleti bu şekilde kapatmış sanırım biz de böyle yapacağız

Heiter
Heiter

115202

Fotoğraf eklediyseniz görünmüyor.

yumi633
yumi633

1996

tekrar denedim yeni üyeyim kusura bakmayın :( arkadaşım kendi kedisi için böyle bir sistem kurmuş biz de şimdilik böyle bir şey yapıp sonrasında ahşap kestirelim diyoruz

Heiter
Heiter

115202

Hiç önemli değil, zaten yeni üyelikle ilgisi yok. Sitenin teknik anlamda kusurları var, kullanımı da kolay değil bence. Neyse, merak ettim. Alaturka tuvaleti kullanabilmek için mi bu çözüm yoksa sadece deliği kapatmak için mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 668 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR