Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Kedimden mecburi bir durumdan dolayı 1 ay ayrı kalmak zorundayım bu süreçte ailem bakıcak 1 ayda beni unutur mu döndüğümde bana davranışları değişir mi
Bir ay değil ama benimkiler beni 4 ayda unuttular genç olanlar ama sonra yavaş yavaş geri hatırlıyorlar eskiye dönüyor merak etmeyin. Hiç unutmayabilir de zaten bir ay kısa bir süre. Yaşlı kedimse hiç unutmadı.
Okuldan dolayı 2 3 ay ayrı kaldığımız zamanlar oluyordu. Çocuğum apartmana girip attığım adımdan beni hissediyordu. 2 kat çıkana kadar kapıyı tırmalayıp miyavlıyordu:) Günlük sizin odanızda vakit geçiriyorsa unutacağını düşünmüyorum:)
Ben de üniversiteye gidicem yakında , napicam hiç bilmiyorum:((
Kedimle mecburi olarak 1.5 ay ayrı kaldık beni unutmadı daha çok bağlandı diyebilirim bir daha ayrı kalmak hiç istemem Allah korusun :(
Korkuyorum açıkçası mecbur olmasam hiç ayrılmam ama sağlıkla ilgili bir durum var
Eğer ki evde en cok sizinleyse ve size bagliysa unutacağını düşünmüyorum fakat psikolojik olarak etkilenebilir. En kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum :)
Merhaba endiselenmeyin unutsa atar yapsa da siz sevginizi eksiltmediginiz surece sorun olmuyor. Kustu beni unuttu diye trip atmazsaniz yeniden eski haline donuyor. Uzulmeyin.
biz iki kere yaşadık bu sorunu birinde benim evimde kalmıştı yaklaşık 3 ay ayrı kalmıştık o zman hiç unutmamıştı geldiğim günkü mutluluğunu hala hatırlarım ama daha sonra evleneceğim için önce eşimin evine götürdük be biraz kaldım eşime zaten çok çabuk alıştı çok sevinmiştim sonra ben bırakıp memlekete döndüm planlarımız içinde bir kaç aya evlenmek vardı ama pandemi patlak verdi düğün ertelendi ve mesafe çok uzak olduğu için ben hiç gidemedim ve nerdeyse bir yıla yakın ayrı kaldık kızımla ilk gittiğimde benden kaçıyor bana tıslıyordu unuttu diye çok üzülmüştüm ama max bir haftada yanımda yatmaya başladı bence unutmamıştı sadece bana kızgındı onu terkettiğimi sanmıştı bence diyeceğim o ki bir ayda unutucağını sanmıyorum ama trip yiyebilirsiniz biraz :)
2 haftada unutmuştu benim hayırsız
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.