Kedim Hasta Mı?

Miyamiyavwe
Miyamiyavwe

166 Puan

Merhaba kedim erkek 1,5 yaşında ve kısırlaştırılmamış son günlerde genital bölgesini yalayıp etrafa çişini yapıyor, bugün hızlı nefes alıp verip garip bir şekilde miyavlamaya başladı param olsa veterinere götürecektim ama param yok ne yapmalıyım?

4 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kediniz kızgınlığa girmiş bu konuda yapmanız gereken tek şey kısırlaştırmak. Eğer kısırlaştırmazsanız bu hep devam edecek. Hatta kısırlaştırmaya biraz geç bile kalırsanız etrafa koku bırakmayı alışkanlık haline getirir artık kısırlaştırsanız bile düzelmeme ihtimali olabilir. Erkek kedilerin kızgınlığı geçmez hep devam eder, çiftleşse bile. Ayrıca kızgınlıktayken evden kaçma ihtimali yüksek. Erkek kedilerin kısırlaşması dişi kedilere göre daha uygun fiyatlı oluyor. İstanbul Fatih hayvan hastanesinde 400 tl mesela.

Siyamask
Siyamask

14886

Kedinizde kızgınlık belirtileri var. Eğer altta yatan başka sebep yoksa kısırlaştırdıktan sonra belirtiler azalarak geçecektir.

edmrcglu
edmrcglu

12695

maalesef bir şekilde pars bulup kısırlaştırmanız lazım çünkü hiç durmuyor kırgınlıkları çiftleştiririz geçer diye düşünüyorsanız yanılmış olursunuz

Yesilyesil9
Yesilyesil9

105762

Hasta değil kızgınlığa girmiş geçmiş olsun bu hareketleri normal
Maalesef kısırlaştırmak şart sizin tercihiniz tabi ama zor bir süreç ve düzenli devam edecek bu durum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 174 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR