Kara Deri Hastalığı

SIMGECAKIR
SIMGECAKIR

277 Puan

MERHABA,
BENİM 3 YAŞINDA POMERANİAN KIZIM VAR KARA DERİ HASTALIĞI VAR TÜYLERİ DÖKÜLDÜ BAZI YERLERİNDE HİÇ TÜYÜ YOK.TEDAVİLER DENEDİK AMA İŞE YARAMADI YAKLAŞIK 2 AYDIR DA DERMAGİC LOSYON KULLANIYORUZ.BU HASTALIĞIN ÇARESİNİ BİLEN VAR MI ARANIZDA?

4 CEVAP

Seneca
Seneca

2701

Bizde de var kafa bölgesinde, mantar olduktan sonra oldu sonrasında bazı bölgeleri tamamen kıllandı bazı bölgeler seyrek ama ben hastalık olduğunu da bilmiyordum, lekelenme sandım. Şimdi sizden öğrendim. Şu linkte köpekler için olanına dair bilgi verilmiş. Bilmiyorum denediniz mi ama ben de rahatsız oldum şimdi. https://www.loulou.com.tr/alopecia-x-alopesi-bsd-siyah-cilt-hastaligi-ve-pomeranian/#:~:text=Pomeranian%20%C4%B1rk%C4%B1n%C4%B1n%20bilinen%20genetik%20sorunlar%C4%B1ndan,cilt%20rahats%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1%20bilmeleri%20%C3%A7ok%20%C3%B6nemlidir.

SIMGECAKIR
SIMGECAKIR

277

SİZİN KEDİNİZ Mİ VAR KEDİLERDE OLUYOMU BU HASTALIK BİLMİYORUM DAHA ÖNCE DUYMADIM.TEŞEKKÜRLER BU SAYFAYI DA İNCELEMİŞTİM ARAŞTIRMADIĞIM YER KALMADI SANIRIM :( EN SON ÇARE KULLANDIĞIMIZ LOSYON VE ŞAMPUAN SANIRIM AMA BELKİ BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARDIR.

Seneca
Seneca

2701

Yani derisi birden karardı ve o bölgelerdeki kılları çok seyrek. Çok araştırmıştım ama nedenini bulamamıştım. Daha çok araştırmam gerek sanırım çünkü bununla ilgili kedilerle alakalı hiçbir şey yok :) Ay umarım çocuğunuz da iyileşir, resimlerini görünce içim gitti. Bizimkinin derisi de böyle. Çok geçmiş olsun

SIMGECAKIR
SIMGECAKIR

277

BENİMDE İÇİM GİDİYOR GENETİK HERALDE BU CİNS KÖPEKLERDE ÇOK GÖRÜLEN BİR HASTALIKMIŞ.İNŞALLAH SİZİNKİ DE İYİLEŞİR BİR AN ÖNCE.BALIK YAĞI BELKİ İYİ GELEBİLİR VETERİNERİNİZE DANIŞIN İSTERSENİZ.SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 400 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR