Kedim Çok Uyuyor

Sutunannesi
Sutunannesi

15873 Puan


  • 5,5 aylık bir kedim var. Normalde uykusu düzenliydi sabah kalktıktan sonra 3 aaat geri uyur ve 1,2 saat uyanık kaldıktan 3,4 saat öğlen uyurdu. Ama kedim son 3,4 gündür sabah 11 de yatıyor ve akşam 6 da kalkıyor. Aralarda asla uyanmıyor 1 saat uyanık kaldıktan sonra tekrardan uyuyor ve akşam 12 de kalkıyor. 1 de tekrar yayıp sabah 6 da kalkıyor. Yani gün içinde en fazla 4,5 aaat uyanık kalıyor. Hiç böyle değildi. Bebekken bile bu kadar uyumazdı. Diş döküyor bu ara yani bir kaç kere dişlerini gördük yerde sizce diş yapıyor olabilir mi. Yemek yiyor ishal de değil ama çok su içiyor. Günde 1,5 çay bardağı su içiyor.

7 CEVAP

Princess_Lady
Princess_Lady

2462

Kış geldiği için olabilir

tika_waylan
tika_waylan

13980

Benimko de cok uyuyor normal bence sabah kalkiyor mama yiyor uyuyor oglen biraz uyanik duruyor kucagima aliyorum seviyorum cisini falan yapiyot ediyor sonra tekrar uyuyor aksam mama icin kalkip uyuyor.
Yani kisacasi sadece mama-su-tuvalet bir iki mirlayip sevdirip biraz oyun onun disinda full uyku. Bu normal zaten cok uyur kediler belki de kis ya soguklardan dolayi daha cok uyiyorlae keske bu kadar uyumasa kostursa, atlasa ziplasa oynasak diyorum ama yapacak bir sey yok adam uyuyor da uyuyor:)

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

????

aliberken
aliberken

1148

Princess_Lady ye katılıyorum.Havalar soğuk olduğu için kediler sıcak yer gördüğü zaman direk uyuyorlar :)

Canandisli
Canandisli

111691

oyuna tepki veriyor mu ya da yemeğe falan tepkisi nasıl?

seymavc
seymavc

3273

bence buna şükretmelisiniz benimde kedim 4 aylık tekir asla uyumuyor ve sürekli saldırıyor

Heiter
Heiter

115202

Bizimki de dişlerini döktü. Diş dökümü esnasında çok durgun olduğunu fark ettim. Hasta gibi değil ama, bildiğiniz durgun. Onun tavırlarındaki bu bariz değişiklikten sonra sizinkinin durumunun da bununla ilgili olabileceğini düşündüm. Kısa süreceğini tahmin ediyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2888 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR