Köpeğim Kapıda Ses Duyunca Havlıyor, Nasıl Engelleyebilirim?

aybike
aybike

2618 Puan

1 yasinda disi kopeğim merdivende veya kapi onunda ses duyunca havliyor.ayrica balkona cikip yoldan gecen bazi tiplere cocuklara ve diger kopeklere de havliyor.bu konuda nasil davranmaliyim.kiziyorum susuyor ama gene yapiyor.

5 CEVAP

Robin
Robin

2466

muhtemelen köpek sahiplerinin %90 ının mutlaka yaşadığı bir sorun. Köpeğiniz merak ediyor,korumacı davranıyor. disiplinli bir şekilde düzenli eğitimle bu sorun giderilebilir. bir gün bir arkadaşınızı çağırın kapıyı çalsın köpeğiniz havladığında azarlayın,arkadaşını bir daha kapıyı çalsın havlamazsa ödüllendirin. tabii bir günde öğrenilecek bir şey değil.

peri
peri

393

Bu bir sorun mu ? Benim ki de öyle. Ben hiç Sorun olarak bakmıyorum.Apartmana 50 kişi girer çıkar ama havlamaz bir tane yabancı girsin anlar ve havlar. e dışarda kedi görünce havlar.e normal bu. Kuzu değil ki bunlar. Doğaları boyle. Millet rahatsız olacak dıye ıkı sanıye havlamasını engellemeyin bence. Evinde havlayamaz , bahçesinde havyalamaz, parkta havlayamaz. nerde özgürlük ! nerde eşitlik. robotlaştırmayın canları. Bu şu demek değildir sabahtan akşama kadar havlasın. yanı iletmek istediğimi iletebilmişimdir umarım :))

aybike
aybike

2618

Sevgili peri ben zaten petlerimin havlamasina karismiyorum istedikleri kadar havliyor ama kapidaki her tikirtiyada havlamasi olmazki ..onlar benim aile bireylerim ben ne kadar ozgursem evde oda o kadar ama bizde hep bagirmiyoruzki

vlkn
vlkn

1751

yukarıda da anlatıldığı gibi düzenli eğitimle giderilebilir bir şey ama düzenli olması unutmaması için tekrar etmek şart

aybike
aybike

2618

Sevgiyle kal

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6294 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR