Çok Hasta Kedim İçin Desteğe İhtiyacımız Var

aslihan_e
aslihan_e

128541 Puan

Birkaç gün sabah akşam seruma geleceğiz, şuan yoğun bakteriyel enfeksiyon varmış, gençlik olabilir dendi ama kesin değil. Hemogram 600 diyorlar onu yaptırmadım, ben işsizim şuan karşılayacak durumda değilim. Bugün veteriner bilgileri ve hesap numarasını paylaşacağım gün içinde. Lütfen az da olsa destek olursanız çok müteşekkir kalacağız, elime geçtikçe iade etmeye de çalışırım, serumların parası çıksa bile yeter şuan, vücudu çok su kaybetmiş dendi, oğlum hayata tutunmaya çalışıyor, gözümün önünde can çekişmesin. Lütfen evladıma yardımcı olun ve inşallah gençlik değildir dua edin lütfen, evdeki sokaktan alıp baktığım kediler de riske girecek.


32 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Bilgileri beklicem destek olmak için dualarımızda sizinle bilgileri paylaşın burda Tarık kır olarak gönderi yapicam

Sezgek
Sezgek

16545

bilgileri paylaşın elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız tandıklarımıza iletiriz eminim burdan da destek olmaya çalışan olacaktır

Renklipati
Renklipati

140143

İnşaAllah sadece enfeksiyon vardır ve biran önce düzelir..bizlerde sürekli çağrıda bulunuruz merak etmeyin o para toplanır..meblağ önemli değil arkadaşlar 20 30 50 100 kimin bütçesi neye yetiyorsa az çok demeden destek olursak damlaya damlaya göl olur..siz miktar belirleyince toplandığını yada şu kadar açık kaldı bilgi verin ona göre destek devam eder yada durur

Palyaco
Palyaco

218519

Guncel

aslihan_e
aslihan_e

128541

@palyaco Çok teşekkürler minnettarız. Annem evden çıkarken insanlar yağ bulamıyor kediye destek mi olacaklar çok zor duruma düşeceksin dedi çok korkarak geldim. Çok yakın birinden borç istedim bir öğretmen arkadaşımdan, o bile yakıtın tonu 4000 olmuş Adana'da yaşamıyorum ben evlenip altın alacam gibi şeyler yazdı. İyi insanlar da hâlâ var demek ki. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Renklipati
Renklipati

140143

İnşaAllah toparlanır biran önce, geçen gün de dedim veteriner şart tedavi şart ve yardım toplamak en doğrusu bilgi paylaşımı yapınca bende yardım edeceğim

Palyaco
Palyaco

218519

Elimizden geleni yapalım haber beklicem sizden

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Kedimin hemogram sonuçları başlığı altında Aslıhan Hanım bilgileri paylaşmış.
Lütfen aramızdaki sağlıkçılar yardımcı olur musunuz.

aslihan_e
aslihan_e

128541

@Renklipati Çok sağolun Allah razı olsun. Tedavi masrafı tam belli olunca yazacağım. Söyledim yardımla ödenecek diye. Birazdan eve döneceğiz, o zaman alacağım hesap bilgilerini de. Akşam tekrar geleceğiz serum ve antibiyotik için. Biyokimya yaptırmadım şuan, zaten veteriner o yüksek fiyatlı 600 lira, zaten ordan fip ya da gençlik çıksa öleceğini anlarız tedaviye gerek kalmayacağını anlarız falan dedi. Öncelikle bakteriyel enfeksiyonu durdurup sıvı takviyesi yapalım dedi. Şimdilik bu yönde gidiyoruz.

aslihan_e
aslihan_e

128541

@Renklipati Çok teşekkürler, bugün hayata bakış açım çok değişti. İyi insanlar olduğunu bilmek o kadar güzel duygu ki. İnşallah boşa gitmez destekler.

aslihan_e
aslihan_e

128541

Veteriner izin vermiyor kim ne gönderdi fazla mı geldi takip edemeyiz sorun çıkıyor diyorlar. İlla yatıramam sizin hesabınıza derseniz akşam tekrar rica ederim ama fatura falan aldım onu da paylaşacağım bugün normalde 500 tutmuş ama sokak kedisi indirimi ile 250 alacağız dediler, sonraki günler ise 150 olacakmış. Bugünkü 250 içinde az önceki serum antibiyotik, hemogram ve akşamki serum ve antibiyotik dahilmiş.

huqi
huqi

116368

Çok sevindim veteriner'e gidebilmenize umarım çocuğunuz artık iyileşir. Ülke olarak zor durumdayız evet artık insanlar karınlarını zor doyuruyor ama sokak hayvanlarını tedaviye alan çok kişi var destek isteyerek. Kimse tek başına karşılayamaz bu paraları. Size de illa yardım edenler çıkacaktır içiniz rahat olsun, sadece birçok yerde paylaşmanızı tavsiye ederim facebook hayvan gruplarında, twitter da hayvan severleri etiketleyerek, instagram'da haysev gibi sayfalara mutlaka atın umarım çabucak kapanır borcunuz ve kediniz kurtulur. Ben de ilk defa bu sene insanlardan yardım isteyerek bir sokak hayvanını tedavi ettirmiştim, kedinin patileri kesilmişti (iki ön patisi) 3500₺ masraf çıktı sosyal medyada paylaşarak destek isteyerek kapattım bi şekilde borcu. Biriyle tanıştım bu sene benimle aynı ilçede oturan bizim burdaki insanlarda hiç duyarlı değil bu tanıştığım kişi her gördüğü sokak hayvanını tedaviye alabiliyordu, twitterdan destek alarak. İsterseniz kediniz adına instagram hesabı da açabilirsiniz tedavi sürecini paylaşırsınız daha şeffaf olur bazı insanlar güvenemiyor. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Geçmiş olsun. Bekliyoruz

Palyaco
Palyaco

218519

Atıyorum hesabınıza cok geçmiş olsun

aslihan_e
aslihan_e

128541

@Sezgek Çok teşekkür ederim ne kadar teşekkür etsem az

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 939 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR