Kedi Tüy Toplama Temizlik

reinefee17
reinefee17

15330 Puan

Bir kedim var şuan çok tüy dökmüyor kıyafetlerinizi yıkanabilir tüy toplayıcı yla temizliyoruz günlük olarak iç çamaşırımı yıkanabilir tüy toplayıcıyla temizliyorum fakat az önce bir haber okudum bir kadının vajinasında 5 cm kedi tüyü çıkmasıyla alakalı siz nasıl önlemler alıyorsunuz sadece iç çamaşırı temizliği için rulo almayı düşünüyorum

4 CEVAP

oykuyildiz
oykuyildiz

13752

Kurutma makinasına atıyorum ben herşeyi . Tüy toplama rulosunu da her gün yataktan çıkarken yatağı ve koltukları temizliyorum. Ayrıca temizlik yaparken yatakları koltukları iyice süpürüyorum .

aslihan_e
aslihan_e

128341

Sizden okuyunca araştırdım, Türkçe kaynaklarda haber vardı ama yabancı kaynaklara bakmak istedim çünkü bana çok saçma geldi. Sonra kadınla yapılan röportajı okudum. Kedi tüyleri erkek arkadaşının organı vasıtası ile yataktan toplanıp orada birikmiş, kadın ona inanıyormuş yani. Yoksa böyle bir şeyin mümkün olmadığını tampon kalıntısı falan olabileceğini söylemiş uzmanlar. Kadın hiç tampon kullanmadım demiş. Bir de iç çamaşırsız yatırıyorum ordan da toplamış olabilir falan demiş. Yazıyı yazdığıma pişmanım demiş. Korkmamıza gerek yok bence yani.

aslihan_e
aslihan_e

128341

Hiç sanmıyorum iç çamaşırından gireceğini. Bence yanlış bir bilgi bu, bir terslik var.

reinefee17
reinefee17

15330

Öyle mi? Çok teşekkür ederim ederim. Ben araştırmadım sadece karşıma çıktı okudum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 212 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR