Kediyle Misafirliğe Gidilir Mi

meov
meov

10494 Puan

1 gün boyunca kedi evde durabilir ama kedi de evde sıkılmasın diye misafirliğe götürülebilir mi. sabah erken saatlerde gidip gece dönücez çünkü. aranızda bunu yapan var mı?

6 CEVAP

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

1 gün durabilir misafrlige getirmeyin psikolojisi bozulur iyice oradaki insnalardan korkar ses falan olur evde kalsın çok daha iyi ama 1 gunluk mamasini suyunu koyun

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Kediyle alakalı bu ama bence riske gerek yok benim kedilerimden biri gezmeyi çok sever diğeri çok stres yapar risk almayın bence güvenlik önlemi yoksa gideceğiniz yerde başına bir şey gelebilir

aslihan_e
aslihan_e

128499

Sakın yapmayın, psikolojisi bozulabilir. Ben kedimi veterinere götürdüm diye orda beklerken insanlar yanımıza gelince çok korktu yavrum, oraları kokladı sonra beni bile tanıyamadı, bana saldırmaya başladı. Eve getirince de anneme de saldırdı. Akşama kadar yaklaşamadık sonra yavaş yavaş affetti beni sarıldık ama riske girmeye değmez bence götürmeyin. Belki diyeceksiniz ki veterinerde iğne yaptılar diye korkmuştur ama iğne yaptıklarında hiçbir şey yoktu. Bekleme salonunda kucağımda uslu uslu duruyordu kuzum, ta ki birileri odaya girip, oraları koklayıp yabancı yer olduğunu algılayana kadar. Sonra saldırıya geçti çok korktu. Belki saldırmaz ama psikolojik olarak etkilenebilir. Bu da kedilerde ciddi anksiyete bozukluğuna götürebiliyor. Belki hiç korkmaz rahat olur ama riske girmeye değmez.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

1 günden bir şey olmaz devrilebilecek zararlı şeyleri ortadan kaldırın suyu ve maması yeterli mi diye kontrol edin
Başka eve gidip stres de olabilir olmayabilir de ben kendi kedim göre düşündüm evde kalması daha iyi olduğunu

meov
meov

10494

teşekkürler cevaplar için.

ByTogi
ByTogi

2557

Biz ne kadar konuşsak da bu iş sadece deneme yanılma ile ortaya çıkabilir.
Her bir kedi her bir psikoloji her bir davranış her bir düşünce her bir özgünlük her biri birbirinden başka. Üç buçuk aylık kızımla bu dediğiniz misafirliği ben de yaptım. Hiçbir problem yaşamadık ama bu o anki gidilen yer ve kızımın içindeki yaşadıkları ile alakalıdır. Diyemem ki sizinki çok kötü olur veya iyi. Eğer gideceğiniz yerde ondan uzaklaşmak durumunda kalmayacaksınız denenebilir. Sonuçta yanında siz olduğunuz sürece onu gerekirse sakinleştirecek ona güven aşılayacak ve rahatlatacak sizsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 365 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR