Hangisini Tercih Etmeliyim ?

simsim1713
simsim1713

4243 Puan

Pum Cat ponza taşından üretilen tozsuz kedi kumuymuş. Bu kum hakkında iyi yorumlar var fakat topaklanmıyor ve çok koku oluyor şeklinde yorumlar da okudum.
Big Cat çam peleti. Tozsuz. Bu kum hakkında da iyi yorumlar var ama topaklanma ve koku hapsetme özelliği kötü diye yorumlar da var.
Gerçi yorumlar çoğu zaman yanıltıyor geçen gün magicsand aldım ve hiç topaklanmıyor normalde ayda 1 kum değiştiriyorduk. Magicsandi yalnız 1 gün kullanabildik ne koku hapsediyor ne topaklanıyor..
Şu ana kadar en memnun kaldığım kum vancat. Hem çok iyi topaklanıyor hem de sıfır koku. Bir ay bazen 1.5 ay kadar kullanıyorduk. Tek sorunu toz. Kedim toz nedeniyle her tuvalete girdiğinde öksürüyor.
Araştırmalarım sonucu doğal tozsuz kumlardan en uygun fiyatlı olanlara bakarak bu iki kumu buldum. Kullananlar varsa yardımcı olabilir mi ??

5 CEVAP

simsim1713
simsim1713

4243

Pum Cat mi ??
Big Cat mi ??

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba ben daha önce bigcat kullandım memnun kaldım ama uzun zamandır biokat’s ecolight kullanıyorum memnunum pumcat hiç kullanmadım onun için birşey diyemeyeceğim.

Renklipati
Renklipati

140143

Puma cat bir ara sitede çok konu olunca bende denedim,evet toz konusunda çok başarılı fakat topaklanma çok iyi değil, en kötü yanı ise tüm kum eve dağılıyor du resmen kumsala döndü ev sonra hiç almadım..diğer kumu hiç denemedim

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1050

Natural bastet kullanıyorum ben. Çok memnunum. Çam pelet o da . Tavsiye ederim.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Pelet ve bentonit karşılaştırması mümkün olan şeyler değil-dir
Bu durumda pelet yani bigcati seçmek daha mantıklı oluyor
Bentonitler her nasılsa tozutmuhro dense de tozutuyorlar baya pumcati veya bigcat kullanmadım ama başka bentonit ve başka pelet kullandım onları karşılaştırıp cevap verdim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR