Kedim İki Gündür Hızla Bi Yere Hopladığında Acı Çeker Gibi Miyavladı

vanikuzusu
vanikuzusu

997 Puan

dün gece delirip koşuşturduğu zaman hızla kalorifere çıkıp atladığında sol arka bacağını kendine çeker vaziyette acı acı miyavladı anında kucağıma alınca durdu normal yürüdü koştu mamasını yedi dünden beri normalken bugün aynı delirip koştuğu zaman yine aynısı oldu. hemen kucağıma aldım yine sustu ama normalde hiç de miyavlamayan bi kedi iki gündür olunca tedirgin oldum ve anlayamadım yardımcı olabilecek olan var mı? bacaklarına dokununca acıyor gibi bi tepkisi olmuyo. şimdi de yatağın altına girdi çıkmıyor az önce çıkardım bi şekilde tekrar yürüttüm bi koşturdum sıkıntı yok gibi ama neden öyle oluyor olabilir?

2 CEVAP

Betullsusam
Betullsusam

10255

Yani tam olarak belirtileri bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Kaloriferin ızgara kısımlarına tırnağı, parmağı sıkışmış o yüzden öyle bir tepki vermiş olabilir. Onun dışında doku zedelenmesi ya da pati incinmesi olabilir. Tam olarak bir belirti olmadan ya da fiziksel bir belirti görmeden bir şey söylemek pek doğru sonuç olmaz. Bazen koşup bazen canı acıyor gibi yapması sorun olmadığı anlamına gelmez en doğrusu veterinere muayene ettirmek olacaktır.

vanikuzusu
vanikuzusu

997

@Betullsusam ben de ilk gün kalorifere tırnağı takıldı sandım ama ikinci gün kalorifere değil de yatağın başına tırmandıktan sonra oldu bilemedim bu yüzden. her türlü belki yatağın başına da tırnağı takılmış olabilir tabi. tırnağında bişey görmedim ama. veterinere de bugün arayıp soracağım çağırırsa muayene için götürürüm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR