Kısırlaştırılmış Mama Önerisi?

Fundice
Fundice

2100 Puan

Kedim şu an royal caninin kisir mamasini kullanıyor mama değişikliğine gidecem fakat kararsiz kaldim. Acana, exclusion, nd, proplan bu mamalari kullanip memnun kalan var mi ben acana ile exclusion arasinda kaldim ama exclusion mama iceriginde taze et yok bu yüzden nd ve acanaya yöneliyorum ama fiyatlar malum cok yüksek o yüzden proplan fiyat olarak daha uygun geliyor ama iceriginden emin olamadim sonuc olarak siz hangisinden memnun kaldiniz? (Kaliteli de olsa bir mama her kedide ayni sekilde yaramiyor biliyorum ama yine de tecrübelerinizi merak ediyorum)

14 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16508

Ben uzun süredir proplan kullanıyordum ama biraz araştırınca açıkçası içeriğinin kötü bir mama olduğunu öğrendim eğer ölçüsüz kullanırsanız kilo aldırabiliyor proplan onun dışında son zamanlarda kesim de alerji başladı mamadan dolayı mı ondan emin olamam ben brit care hypoallergice geçtim daha sonra acana ya geçmeyi düşünüyorum eğer bütçe sıkıntınız varsa burda exclusion ı çok öneriyorlar bence proplandan içerik olarak çok daha iyi advance ve proplan aynı kalibre sanırım ama biraz bütçeyi arttırabiliyorsanız nd ya da exclusion alın derim ben

Luna_35
Luna_35

726

Hills kullanıyoruz memnunuz

Palyaco
Palyaco

218519

Exclusion kisir mamada üstüne tanımam

eneskolon
eneskolon

13447

Acana

AresMK
AresMK

605

Royal canin veteriner serisinden Sanabelleye geçtik Rc de doymuyordu şimdi öğünleri düzeldi ilk başta kokusu ağır gelebilir zamanla düzeliyor içeriğini de beğeniyorum. Kilosu uzun süredir sabit bi şans verebilirsiniz.

Alexkitty
Alexkitty

1136

Exclusion sığır etli kısır maması 👍

Fundice
Fundice

2100

Nd içinde icerigi degismis eskisi gibi iyi degil deniliyor ama bilemedim deneme yanilma yoluyla gidecez galiba hangisi iyi gelirse ondan devam ederiz teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Fundice
Fundice

2100

Exclusion cok öneriliyor farkli aromalarının testerlarindan alip deneyecem diger mamalarda tester ürün bulamadim keske olsaydi bazen kedilerimiz her mamayi yemiyor. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Ekinay
Ekinay

2525

Nd ve exclusion kullandık ndden devam ediyoruz benimkine en iyi gelen nd oldu.

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Ben de içeriği değişmiş demelerine rağmen nd kullandım gayet iyi geldi, tavsiyem kendiniz deneyimlemeniz çünkü her kafadan bir ses çıkıyor

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


ND tahılsız tavuklu ve narlı kısırlaştırılmış kediler için olan mamadan kullandık. Ardından bıldırcın etli olan mamasıyla devam ediyoruz. Şu ana kadar bir problem gözlemlemedik. Alerji ya da ishal/iştahsızlık olmadı. Elbette değişiklik gösterebilir farklı dostlarımızda. Fakat bu mamadan sonra oğlumuzun daha çok su içtiğini farkettik.

Fundice
Fundice

2100

Evet haklısınız deneyimlerek gitmek gerek teşekkür ederim yanıtlarınız için 🌺

Fundice
Fundice

2100

@AresMK sanabelleyi araştırdım icerigi güzel benim kedimde royal caninde doymak bilmiyor ölçülü veriyorum
ND Ile ilgili duydugum olumsuz yorumlara rağmen bir cok can dostumuzu da ND iyi gelmiş deneyerek gidecez bakalım teşekkür ederim hepinize yorumlariniz için ☺

Fundice
Fundice

2100

@Alexkitty teşekkür ederim tester ürünleri alip deneyecem umarim sever ☺

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 614 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR