Kedimin Patisi

Pasa17
Pasa17

231 Puan

Kedimiz patisinde bu şekilde yara var ve koku yapıyor ne yapmalıyım


5 CEVAP

handevuslt
handevuslt

709

Ecosin tablet kullanın veterinerden alınıyor. Patisinde varsa hızla diğer yerlerine ve size bulaşacaktır. Şuan banada bulaşmış durumda. Mantarda en etkili çözüm ecosin tabletmiş veterinerim tavsiye etmişti bende araştırmıştım. Birde mantar iğnesi yapılıyor oda çoğu zaman işe yaramayıp ciğerleri yoruyormuş. Yine muane ettirin tabi. Uv ışık ile mantarına başka yerde olup olmadığına baksınlar

huqi
huqi

116368

Mantardır muhtemelen. Kedimi ilk sahiplendiğimde 4 patisinin içi mantarlıydı sizin attığınız fotoğraftaki gibi, ayrıca yoğun kötü bir koku vardı.

Hoddie
Hoddie

1985

Mantar olabilir. Veterinere gitmenizi öneririm.

Pasa17
Pasa17

231

Peki nasıl bir yol izlediniz

huqi
huqi

116368

Valla Tomris'in ilk mantarıydı ve çok çabuk geçmişti batikon ve mantar kremiyle bir ayda geçti. Krem tedavisi uygulanacaksa kesinlikle kremi yalamaması lazım. @handevuslt dediği gibi şu an herkes ecosin adlı ilacı kullanıyor genellikle kesin çözüm deniliyor, youtube da nasıl uygulanacağı hakkında video var doğru kullanımı çok önemli yoksa işe yaramaz. Veteriner'e de getirin mutlaka %99 mantar diyorum ama getirmelisiniz yine de. Mantar aşısı yaptırmayın direkt ilk başka tedavileri deneyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81537 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR