Kedilerim Gece Kuduruyor Yardım

Cerezler
Cerezler

2720 Puan

Arkadaşlar merhaba, 2 tane kedim var. İkisi de kardeşler ve çok enerjikler. Ama şöyle bir sıkıntım var; sabaha karşı 5.30-6.30 arası uyanıp kuduruyorlar. Bunların sesine koşturmasına bende uyanıyorum ve her gün olan bir şey. Yaramazlık yapacaklar diye de onlar uyuyana kadar tekrar uyuyamıyorum. Gün içinde ne kadar oynasam da, enerjilerini attırmaya çalışsam da illa uyanıyorlar. Bu durumu nasıl çözebilirim? Artık kesintisiz uyku uyumak istiyorum lütfen yardım edin..

6 CEVAP

gece18
gece18

13005

Benim oğlan ilk geldiği zamanlar bir kaç aya kadar her allahın sabahı 5-6 gibi üstüme çıkıp uyandırırdı bende onunla beraber uyanıp oyun oynardım. Maalesef bu doğru davranış değilmiş. Öyle alıştığı için devam etti. Sonra kalkmamaya oralı olmamaya basladım. Bi yerden sonra artık o da rahatsız etmedi. Kendi kendine oynayıp uyudu.

edmrcglu
edmrcglu

12695

benimki de bana çok bağlı saat 6.30 her gün bilerek tuvalet kapısının önünde miyavlıyor kalkayım diye kalkınca mutfağa gidiyor yaş mama istiyor evde olmayınca kalkıp onu oyalamaya çalışıyorum sonra uyku yalan oldu 😅 napalım işte çocuk sahibi olmamak için eğitim veriyor çocuklarımız

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba
Cok zor.benimki de oyle 7 yasinda. Artik kosturmuyor ama gelip yalayip uyandiriyor. gecmiyor ne yazik ki. :))

Cerezler
Cerezler

2720

Maşallah Allah uzun ömür versin kedinize :) Keşke yalayıp uyandırsalar benimkiler de... Önceden bu kadar uyanmazlardı ama artık rutine bağladılar. Her gün aynı saatte, aynı koşturmaca...

Cerezler
Cerezler

2720

Aslında gelip beni uyandırmıyorlar sadece çok fazla ses yapıyorlar ve benim uykumda derin değil hemen uyanıyorum sese. Uyanınca da yaramazlık yapıp bir şey devircekler korkusuna başlarında bekliyorum. Çünkü gün içerisinde olduklarından daha enerjik oluyorlar. Geçenlerde kocaman saksı çiçeğini devirdiler. Onun sesine uyandım.

gece18
gece18

13005

Kedilerin maalesef en en enerjik olduğu saatler çünkü. Enerjilerini bu şekil atıyorlar yapacak bir şey yok :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR