Kedim Çok Uyuyor

merhaba benim kedim çok uyuyor bu bir hastalık belirtisimidir (mama ve suyu çok iyi tüketiyor işthasızlık yok ve uyandığında çok enerjili bir şekilde oyun oynar tuvalet sorunu da yok) belirttiğim gibi her şey normal ama ne olur ne olmaz sormak istedim

6 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128383

Sanmıyorum hasta olduğunu, huy biraz. Ama tabi ben kesin sizin kedi de yapı gereği öyle diyemem. Bazı kediler uykucu olur. Mesela yeni doğduklarında bile bakıyorsunuz diğer bebekler sürekli hareket ederken biri sürekli uyuyor, sonra o kedi yıllar sonra bile uykucu olmaya devam ediyor. Benim yaşlı kedim de bebekliğinden beri öyle çok uyur, yer yatar biraz gezer tekrar aynı şekilde ve o en sağlıklı kedim maşallah. Başka bir kedim de var o da aynı şekilde, kardeşleri bebekken hastalanmıştı mesela, onda hiç belirti oluşmadı, diğerleri tedavi olurken o sürekli uyuyordu. Hâlâ da bolca uyumaya devam ediyor. Uyuyamamasından iyidir. Bir tane kedimiz çok zor uyuyor. Uykusu geliyor uyuyamadığı için huzursuz oluyor ağlıyor, sonra ben onu alıp bebek gibi uyutmaya çalışıyorum, kazağımı falan emmeye çalışıyor ancak öyle zorla uykuya dalıyor. Sonra çıt çıksa geri kalkıyor. Annem o yüzden işini bırakıyor, çoğu zaman o uyanmasın diye lavaboya bile gidemiyoruz. Yoksa çok tuhaf davranıyor, masaya çıkıp eşyaları falan yere atıyor.

Patili_90
Patili_90

69

Kediler 24 saatin 18 saatini uyuyarak geçirir benim kedimde çok uyuyor

D-O
D-O

11908

Yemesi icmesi enerjisi yerindeyse normaldir diye dusunuyorum.


Daha onceden bu kadar uyumuyor muydu? Son zamanlarda mi artti?


Bazen kediler canlari sikildigi icin uyuyorlar, daha cok oyun oynatmayi deneyebilirsiniz. Oyuncaklarina alistiysa yeni oyuncak onu canlandirabilir. Bir de bazen depresyona giren kediler fazla uyuyorlar ama anlattiginiz sekliyle kedinizin depresyonda olduğunu sanmam. Sagligi ve keyfi yerindeyse genel uykucu kedi halidir diye dusunuyorum :)

yumak_bey
yumak_bey

12570

büyüyorsa ondan da olabilir bizimki küçükken daha aktifti büyüyünce daha çok uyumaya başladı

natasha_nk
natasha_nk

1204

Kediler büyüdükçe cok uyurlar 🤗benimkide öyle

gece18
gece18

12995

Bizimkinin uyuma saatleri var genel olarak. Öğlen mamasını yer yemez hemen oyun oynar yorulur ve uyur aksamın 6 sına 7 sine kadar sonra uyanır mamasını yer oyun oynar gezeler dolasır koşar ve oturur aZıcık sızar kalkar. En sonunda gece iyice oyun oynar kendini yorar mamasını yer gider yatağına sabahın 6 sına kadar uyur. Döngü bu şekil devam ediyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 371 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR