İki Kedimin Kısırlaştırılması Hk.

Merhaba. Şimdi benim iki tane 6 aylık dişi tekir kedim var. Birinin karma aşıları tam, ve 10 günde bir kızgınlığa giriyor. Kısırlaştırma yapmak istiyorum. Ama diğer kediminde kısırlaştırılması gerekiyor fakat onun daha aşıları yapılmadı, uzun zamandır da kızgınlığa girmiyor. Sizce ikisini aynı anda mı kısırlaştırmalıyım yoksa ayrı ayrı olsalar daha mı iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum.

6 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba aşıları tam olanı önce kısırlaştırın bence diğer çocuğunuzu da karma ve kuduz aşısını en azından olsun ondan sonra yapabilirsiniz.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Aşısı tam olanı kısırlaştırıp iyileştiğinde diğerini kısırlaştırmak daha iyi olabilir. Hem sizin açınızdan da kısırlaştırma süreci zor geçeceği için aynı anda 2 kedi yerine tek kediyle uğraşmak daha kolay olabilir. Ama bence çok bekletmeden bütçeniz de varsa ilki iyileştikten sonra 2. Kediyi kısırlaştırabilirsiniz . Geçmiş olsun şimdiden

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Ayrı yaptırmak bence de daha mantıklı. Aşıları tam olan kedinizi önce kısırkaştırıp, diğerini de aşılarını yaptırdıktan sonra kısırlaştırabilirsiniz. Kısırlaştırma sonrası dönem bazen çok zorlayıcı olabiliyor. 2 kediyle birden başetmekte sıkıntı çekebilirsiniz.

ozanesk
ozanesk

1243

Dişi kedinin iyileşmesi zaman aldığından ayrı ayrı yaptırmanız yararınıza olur.

Çok teşekkürler 🙏🏻

Palyaco
Palyaco

218519

Aynı anda yaptırın birbirlerini rahatsız etmezler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 201 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR