Arkadaşlar Önerilere Açığım

Ececimm
Ececimm

4379 Puan

Kedime vitamin, göz temizleöe solüsyonu ve kulak temizleme solüsyonu almak istiyorum vitamin kilo aldırıcı olsun var mı önerileriniz mamasını değiştirdim proplan kitten aldım kullanan var mı memnun kalan var mı

10 CEVAP

Yesilyesil9
Yesilyesil9

105762

Temizlemek için
Dr. Animal bakım solüsyonu kullanabilirsiniz. Ağız, göz, kulakta kullanılabiliyor

Yesilyesil9
Yesilyesil9

105762

Proplan pek iyi değil daha iyi bir mama kullanabilirsiniz. Vitamin de Gimcatın çoğu ürünü iş görür. Vets plus ürünleri ve Biofeline de bakabilirsiniz

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Crsytalin kullanıyorum ben . Akşamları balık yağı sabah kahvaltısında ımmun sistem hapı var öğlen de deri tüy sağlığı için kullanıyorum . Mama olarak da gerçek et içeren mama kullanın derim ben proplan çok iyi bir mama değil sadece popüler mama .

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

6945

Merhaba, ben çok araştırdım kaliteli kedi mamalarıyla ilgili ( fransızca, ingilizce ve türkçe olarak) kalite sırasına göre :



  • orijen

  • acana

  • N&D

  • Advance

  • Purina
    Kesinlikle Tahılsız kullanın ve ilk üçten birisi olsun ve tabiiki orijen tercihim. Ayrıca somunla, balıklı da güzel fakat bunlar da Tahılsız olsun.
    Not : Mama seçiminde önemli olan protein oranının yüksek (azami % 43) ve yağ oranın düşük olması gerekir. Zaten belirtiğim markaların protein oranı diğer mamalara göre en yüksek olanları ve yağ oranı ise en düşük olanları. Bu mamalarla beraber vitamin kullanmanıza gerek yok (veterinize danışın) ki mamaların içeriğini incelediğinizde farkedeceksiniz.

Ececimm
Ececimm

4379

tamam teşekkürler :)

Nhr54
Nhr54

978

Kediniz seçici değilse en iyi mamalar acana orijien nd bütçenizede uygunsa ben nd ocean almıştım yemedi bizde proplana devam ediyoruz tabi bu üçlü kadar iyi değil ama kedi yemeğince ne yapalım. Vitamin olarak gimcat kullanıyorum

Seneca
Seneca

2701

N&D mamaların kalitesi yıllara göre düştü. Eski namıyla yürüyor şu an. Hill's premium; Brit Care, Orijen, Acana super premium mamalar. Ben Exclusion'ı da beğeniyorum Proplandan kat kat iyidir. Kedim beğenirse bu markaların hepsini gözüm kapalı alırım. Bence Purine genel olarak orta segment mamalar üretiyorlar, aynı Royal Canin gibi. İkisi de popüler, çok iyi mama falan diye satılıyorlar ama orta segmentler.

Palyaco
Palyaco

218519

Dr animal health göz kulak ağız yara bakim spreyi vitamin olarak en iyisi vest plus diğer tüm ürünleri kullandım

Ececimm
Ececimm

4379

proplan da başka öneriniz var mı

Ececimm
Ececimm

4379

teşekkürler herkese brit care önerir misiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 299 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR