Bir Aylık Dört Yavru Kediyi Komşumun Yok Etmesi

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

6945 Puan

Arkadaşlar merhaba
Bir ay önce bahçemize bir kedi hazırladığım bir kartona 4 tane yavrulamış ve ilgileniyordum fakat dün yavruların hepsi yok oldu (hayvan sevmeyen iki daire var apartmanımızda). Sordum görmedik dediler, anne kedi de gelip gelip boş kartona bakıyor. Kaldıki daha şimdiden üçüne sahip bulmuştum internetten, durumu izah ettim apartman komşularına ama oralı olan olmadı kayıp kendilerle ilgili.Hayvan haklarına dayanarak şikayet hakkım var mı ve nereye ve nasıl? Teşekkür ederim.

8 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Hic zaman kaybetmeden Jandarma/Polisi arayarak suç mahallini gösterin ve şikayet dilekçenizi verin. Savcılığa suç duyurusunda bulunun İlçe Tarım Müdürlüğü'ne de şikayet dilekçenizi verin Sizin gibi o yavrucaklara sahip çıkan konşularınızı da yanınıza alın.
Hayvanları Koruma Derneği'nden yardım isteyin. Belediyenizin Hayvan Hakları Komisyonu ve Zabıta'dan da tardım isteyin.
Umarım bu şekilde kuşatılınca, insan kılıklı şeytan komşunuz yavru kedileri geri getirir ve o CANLARI kurtarırsınız.

Kayip
Kayip

5038

Ya ben anlamiorum bu apartmanda yasayanlarin kedileri cekememesini ya biktim artik

edmrcglu
edmrcglu

12695

kamera varsa etrafta kamera kayıtlarını alarsk savcılığa suç duyurusunda bulunun azdılar iyice peşini bırakmayın görğntikerde komşularınızın yaptığı görülüyorsa twitter falan da varsa emin olduktan sonra yazın hayvan sayfalarını etiketleyin yayılsın

aslihan_e
aslihan_e

128373

Annenin taşımadığından emin misiniz? Bazen ben de yavruların başına bir şey geldi, erkek kediler mi yedi derdim anneleri de öyle bakardı yerlerine sonra taşıdığı ortaya çıkardı. Köpek girebiliyor mu oraya? Emin olmak zor böyle bir durumda kimin yaptığından. Ancak kamera kaydı çözer. Anne kedi ağlar çağırır çocukları kayıpsa benim bildiğim.

edmrcglu
edmrcglu

12695

kendi canları da kaybolsun böyle de anlasınlar o anneyi hayvan olunca duyguları yok mu zannediyorlar şeytanlar

Alexkitty
Alexkitty

1136

Allah Allah aynı olay annemlerin orada olmuş iki gün önce yeni doğum yapmış 5 yavruyu ...
Anne kedi aşağıda dört dönüyor diye çok dertlendi. komşusu ilgileniyormuş çok üzüldük ne oldu bu insanlara ben anlamıyorum artık.

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

6945

Annenin başka yere taşıması mümkün değil çünkü bulunduğu yer müsait değil ve taşıyabilecek yakın etrafa baktık, kaldıki anne de etrafa bakınıyor, gidip gidip geliyor sağa sola.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba
Ne yazik ki sonuc alamazsiniz. Deneyin ama elinizde kanit yok. Yakin mahallelere gidin yavru goren bulan var mi diye sorun. Cok uzaga goturmemislerdir. Park bos arazi varsa yakinda oralara bakin. Gecen yil saglik ocaginin bahcesine dogurmus bir kedi. Yakinda cocuklarin gittigi kurum vardi cocuklar alip baska yere goturmus. 3 ust sokakta yavru kedi bulmustum agliyorlardi butun gun agladilar.bekledim anne de gelmedi. biraz besledim anne gelir bakar diye dusundum ellemedim o ara bende de yavru vardi alamadim. Sonra arkadasla konusunca o kediler oldugu ortaya cikti ama donup baktigimda yavrular artik orada yoktu. Anne kisirlastirildi sonra sukur iyiydi en son. Bu sene de baska kedi yavruladi. Onunkileri kargalar almis. :((

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR