Erken Uyanma Ve Ses Yapma Sorunsalı :S

mkayhan33
mkayhan33

266 Puan

Merhabalar:) hafta içi hergün işim dolayısı ile 06:15'te uyanıp 06:30'da da mila'nın günlük mamasının yarısını veririm. (Diğer yarısı akşam 18:30'da) Son zamanlarda yatağın kenarını tırmıklaması ya da halıyı tırmıklama sesiyle uyanıyorum ve hep saat 05:00-05:15 civarı.
Ne yaparsam yapayim ses yapmayı kesmiyor ve mecbur uyuduğum odaya en uzak odaya kapatıyorum son 1 saatlik uyku çok değerli oluyor:( arada kapılar kapalı da olsa miyavladığını duyabiliyorum. Sizce ben uyuyana kadar uyuması ya da ses yapmaması için ne yapabilirim?

8 CEVAP

mkayhan33
mkayhan33

266

Ya pencere deyince bende bir ışık yaktınız. Yatak odamda dışarıdan ışığı neredeyse %99 kesen bir güneşliğim var. Diğer odalar o kadar olmasa da oralarda da dışarıyı görebilecek bir alanı yok yavrumun. Ona dışarıyı görebilecek bir alan açayim ben. Yatmadan önce de tam olarak yoramadığım çok gece oluyor :( biraz yormaya gayret edeyim. Yorumlarınız için çok teşekkürler.

mkayhan33
mkayhan33

266

Kedim kısır evet. Ya evet ilgi bekliyordur ama daha hava bile karanlıkken uyandırması :s Odaya kapatarak anlamasını bekliyorum ama o da doğru bir çözüm olmayabilir.

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Pencere önüne alan yapın orda o saatlerde vakit geçiriyorlar akşamdan orayı gösterin öğrensin iyice hem yattığınız yer hem salon için Benim 2 kedim var hatta biri yeni geldi ve bizim saatimize 1 haftada alıştı . Salona oyuncaklarını da koydum ben uyanınca pencereden dışarıyı izleyip oyun oynuyorlar biz uyanana kadar . hatta bi süre sonra siz uyanana kadar uyanmaz :)

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Bir de düzenli bir şekilde o saatlerde ki hareketlerine hiç tepki vermeyin en az 1 hafta boyunca inat edebiliyorlar çünkü ondan sonra kabulleniyor

AhsenAise
AhsenAise

114776

Bizim sıpa gece 3 de başlıyor du baş derimizi,ayak parmaklarimizi ısırıp bizi uyandırıyor ( hadi benimle oynayın köleler)diyordu resmen ,kapıyı kapattık , kapının önünde agliyordu ,sonunda eşimle vardiyalı olarak ilgilendik

yatmadan önce iyice bi yorarak oynayabilirsiniz ben ilk sahiplendiğim kedimde çareyi böyle buldum,sonrasında uyku düzenimiz oluştu benle yatıp benle kalkıyorlar :)

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Yormasanız bile pencere önüne alan yaparsanız ne demek istediğimi anlıcaksınız :)

bobby34
bobby34

5630

kediniz kısır mı eğer değilse kısırlaştırın bizimki kısırlaştırmadan önce bizi uyutmazdı geceleri o yüzden kısırlaştırdık ve bu sorun ortadan kalktı. eğer kısırsa canı sıkılıyodur sizden ilgi bekliyodur yani

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 224 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR