Kediye Nasıl Kilo Verdirilir?

Butterfly88
Butterfly88

1566 Puan

Merhaba, kedim yaklaşık bir ay icinde 1 yaşına girecek ve kısırlaştırmadan sonra cok kilo aldı. Kısırlaştırma sonrasi kedilerde istah ve kilo artışı oluyor biliyorum ama artık kilo vermesi lazım veteriner kilo verdirmeye çalışın yoksa diyet mamaya geceriz dedi. Kedim oyuncaklarla bi sure oynattiktan sonra sıkılıyor yatıyor oynamıyor o yüzden cok hareket de etmiyor. Ne yapabilirim sağlıklı bi sekilde kilo vermesi icin oneriniz var mı?

3 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

jelibona kilo aldırmaya çalışırken şansın da canı çekmesin diye ona da fazladan mama vere vere kilo almasına neden oldum. Kilo vermesi için ekstra oynatabildiğim kadar çok oyunlar oynatmaya çalışıyorum, mamasını tekrar 2 öğüne düşürdüm bence öğünlü beslemek çok önemli. Bu şekilde 250 gr kadar verse iyi şimdilik bizim için.

Sezgek
Sezgek

16518

merhaba kısırlaştırma sonrası bende kızıma kıyamayıp mamayı bol veriyordum benim kzım aşırı hareketli olmasına rağmen kilo almıştı öncelikle öğün kontrolü şart ben günde iki öğün 50 gr veriyordum bu kullandığınız mamaya göre değişir mama paketlerinde ne kadar vermeniz gerektiği yazar minumum değerleri seçmenizi öneririm sonra her ne kadar istemesem de bir lazer almıştım koridorda deli gibi koşuyordu peşinden sıkılmadan usanmadan ama benim kedim genel olarak oyunu sever hatta her akşam istisnasız koşma ritüeli vardır deli gibi :D ama lazerin peşinden yorulsa bile koşuyordu iki dk yatıp koşmaya devam ediyordu böyle böyle bir kilo verdirdim ona :) 6 kilodan 5 kiloya düştü ama göbüşü sarkık kaldı :D :) bence önemli olan bir şekilde hareket ettirebilmek

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Hareket ettirmek bolca oyun
Ölçülü ve öğünlü beslemek
Ödül ve yaş mamalardan uzak tutmak
Kuru mamasını diyete göre içeriğine göre almak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 338 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR