Arkadaşlar Hemen Bakabilir Misiniz

Esims
Esims

4941 Puan

Belki hatırlayan çıkar kedimi 1 ay önce kısırlaştıracaktık fakat testinde çıkan bazı sorunlar yüzünden ertelendi. Kedim tekrar kızgınlığa girdi ve her yere işiyor.(dişi kedim) koltuğa işedi bu sefer de. Nasıl ne ile çıkarabilirim kokusunu falan da almasın bir daha. Off bu kızgınlıklar gerçekten bitiriyor beni. Ailemle de işediği için sürekli sıkıntı... yardımcı olabilir misiniz?

3 CEVAP

Mehmetneroo
Mehmetneroo

13346

Dişi kedi ise kızgınlığın bitmesini beklemek gerekiyor. Ayrıca o işaret bırakma olayları içinde dişi kediler de göbek okşayıp sakinleştirebilirsiniz. Bu bırakılan işaretlerden kalan kokular çok zor geçiyor .
Hatta şöyle anlatayım ben yaklaşık 10 gün önce kısırlaştırdım . O süreçten sonra işaretleme olamaz diye koltuk yatak hali ne bulduysam marketlerde sirkeli temizleyiciler var onlarla temizledim ilk temizleme zamanında gitmese de 2-3 kez yapınca gidiyor

blue_hpood
blue_hpood

128292

koltuk yıkayan bir firma varsa çağırıp yıkattırın derim fakat kızgınlıktan çıkmadan yaptırmayın çünkü yine işemesi çok olası:)

D-O
D-O

11908

Trixie ve simple solution markalarinin idrar temizleyicilerini kullandim ve ise yariyorlar. Trixie markasi daha pahali ve etkiliydi ama simple solution da gayet iyiydi.
Erkek kedimin koku bırakmalarini bile cikarabildilar.
Bunlara ek olarak sirkeli su ile silmek ve sildiginiz yere karbonat dokup 1 gun bekletip ertesi gun supurmek de ise yariyor. Ama kediniz karbonata gitmesin dikkat edin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 241 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR