Kizginlik Belirti

betulbakioglu
betulbakioglu

13684 Puan

kedim 6 aylik dun gece bagirmalara basladi kuyrugu da surekli havada ve bagiriyor sabah erken kaldirdi beni oynadim uyuymaya calistim uyudu oyle vajinasinda su gibi bi akinti da var yerlerde yuvarlaniyor kizginlik midir bu

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128423

Bu durumda sakın kısırlaştırmayın, hasta kedi kısırlaştırılamaz. Biraz zor geçecek ama iyileşene kadar idare etmeye çalışın.

Sakin olun arkadasim. Biraz zor geciyor kizginlik evet. Bu halde sakin kisirlastirmayin. Hastaligi gecmediyse de bekleyin. Kisirlastirma erkek kediler de bile herseyi iyiyken yapilir ki disilerde biraz da zorlasiyor ameliyat. O yuzden bekleyin. Bolca oyun oynatin. Ozellikle gece siz yatmadan oynatin ve ardından
sevdigi mamadan verin. Biraz uyur hic degilse. Hastaydi diyosunuz hastalik oldugu icin ciftlestirin de diyemiyrm hem sizin kedi icin zorlu olur hem erkek kedi ici risk olur. Bol oyin guzel odul mamalariyla atlatabilirsiniz. Ozellikle ip pesinde kosunca cok yoruluyolar. Evde birlikte kosun ;)

blue_hpood
blue_hpood

128183

kızgınlık. acilen kısırlaştırın. kızgınlıktayken kısırlaştırmak biraz zordur fakat yapabilen veterinerler var. yine de kızgınlıktan çıkmasını bekleyin. çıkar çıkmaz kısırlaştırın.

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

viral hastalik gecirdi asi olmadi hic hastaligini tam atlatamadı ne yapacagim?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR