Kedimin Tuyleri

Kedimin tuyleri dokuluyor.kedimin tuylerinin dokulmemesi icin ve saglikli tuyleri olmasi icin hangi mama,tablet,vitamini kullanmam gerekir sarimsakli maya tabletleri var (bio petactive kullananlarda yazarsa sevinirim) ve baska maya tableti marka tavsiyeleri verir misiniz hangisi en iyidir siz neleri kullaniyorsunuz?ama bir yazida kedilere sarimsagin zararli oldugunu okumustum bilgi verebilir misiniz bana?

11 CEVAP

hazirannnnn
hazirannnnn

2001

Tavuklu mamalar tüy döküyor onun yerine balıklı mama kullanmayı tercih edebilirsiniz. Tablet hakkında bir bilgim yok ben bir şey kullanmıyorum açıkçası.

martha
martha

13132

ben kedimi alırken malzemelerini de aynı pet shoptan almıştım. oradaki satıcı bana tüm temizlik malzemelerini biopet active markasından vermişti araştırmadığımdan almıştım . kullanıyorum bi problem yok işe de yarıyorlar. henüz bitmediği için gimcat deneme fırsatım olmadı dolayısıyla karşılaştıramam :)

Tesekkur ederim yardimci oldugun icin martha bio petactive alacagim heralde:)

Balikli kullanirkende dokuluyordu malesef ozellikle bazen acayip fazla dokuyor

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Tavuklu mamalar tüy döküyor deyip geniş bir algı oluşturmayalım tavuklu mamalar tavuk alerjisi olan kedilerde tüy döker Eğer kedinizin tavuk alerjisi yoksa tüy dökümü tavuklu mamadan kaynaklanmaz ilk önce sorunun kaynağını bulun ve sorunu ortadan kaldırmaya çalışın bende sarımsağın zararlı olduğunu okumuştum ama Sarımsaklı Maya tableti kullanıyorum ve tüyü için iyi oluyor . ve duzenli tarayip ölü tüyleri ustunden atip derisinin daha iyi hava almasini saglayin

Tesekkur ederim:)

martha
martha

13132

furminator kullanıyor musunuz?

Asla taratmiyor kaciyor:(

Tarayamadigim icin tablet ve mama markasi istiyorum aslinda tabletle cozulur gibi geliyor ama emin olamiyorum martha sizce bio petactive nasil bir marka urunleri gimcatle kiyaslayinca nasil iyi mi

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Dr. Clauder'S kullanıyorum tablet + sıvı şeklinde ... 2 ay oldu ailemize katılalı bir tüy bile görmedik henüz :)

Dr claudersle ilgili biri ise yaramadi dedi ondan tereddut ettim sivi dediginiz hairball olan macun mu?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 837 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR