Kediler Yıkanır Mı ?

DrSu
DrSu

661 Puan

Kedimi sokaktan sahiplendim, çok kirliydi ve pireliydi. eve alınca mecburen yıkadım. ertesi gün hemen veterinere götürüp parazit aşılarını yaptırdım. veteriner keşke yıkamasaydınız , hasta olabilir dedi . çok şükür hasta olmadı . kedi temizliği için ne yapmak gerekir? yıkamak sakıncalı mı ?

4 CEVAP

Yikadiktan sonra parazit yaptirmasaydiniz keske kediler asidan once ve sonra yikanmaz aklinizda bulunsun.yikanmaz zaten temiz hayvanlar surekli kendilerini temizliyorlar havluyu sicaga yakin ilik suyla islatip silin ama mutlaka kurulayin zaten kis geldi havalar sogur silmeyinde bence hastalanir.

DrSu
DrSu

661

veterinere yıkadığımı özellikle belrittim ancak aşıyı yaptı. 1 hafta sonra da diğer kalan aşı programına başladık . kuru şampuanlar hakkında ne düşünüyorsunuz. bir arkadaşım kedisini kuru şampuanla temizliyor bana da önerdi . yine de fikrinizi bilmek isterim.

Ben kullanmiyorum dogru bulmuyorum ama yinede sizin karariniz dedigim gibi kediler kendilerini surekli temizliyor veterinerinize danisin ama alacaksanizda dogal urunler kullanin

DrSu
DrSu

661

tamam teşekkür ederim öneriler için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 677 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.028 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR