İnatla Aynı Yere Çıkıp İnemeyen Kedi Ve Ne Yapmam Lazım?

Dişi az yetişkin sokak kedilerimden biri inatla karşı apartmanın ikinci katının arasındaki bölüme çıkıyor ve inemiyor. Kaç kere apartmanın içine girip, içeriden camı açıp da indirdim inanın bilmiyorum. Annem indirme, acıkınca iner ve ayıp diyor ama ben kıyamıyorum. Ya indiriyorum ya da dışarıdan oraya et parçaları vs. atıyorum. Sesimi ve diğer kedileri aşağıda görünce bir miyavlıyor ki kıyayamıyorum. Karşı apartmana çok girdim, artık gerçekten ayıp da oluyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Arada erkek kardeşi de onun yanına çıkıyor, duruyor orada ama o beni görünce saniyeler içinde iniyor. Ne yapmam lazım? Geçende bu tip soru sormuştum, ama tam cevap alamadım.

8 CEVAP

merhaba . kediler genel olarak gözlerinin kesmedikelri yerlere çıkmazlar. ve bunu sık sık yapıyorsa o çıktığı yeri seviyor olabilir. örneğin benim kedilerim evde sürekli dolapların üzerinde uyurlar o yükseklik oradan olan biteni izlemek hoşlarına gidiyor galiba :)

ya da alıştığı için size naz da yapabiliyor olabilir, siz oraya çıktığında besleme de yaptığınız için tüm bu olanlar hoşuna gidiyor olabilir :) çabuk öğreniyorlar :)

Geç cevap olacak ama kıyamadım yine et parçaları attım oraya. Bugün de kuru mama vermek için gittim yine indirdim. Galiba dediğiniz gibi bu durum hoşuna gidiyor, çünkü iner inmez sürtünüyor bana. Normalde annesi gibi kaçardı, ama öyle korkmaktan değil, diğer kediler gibi tam alışık değildi. Annesinin izinden gidiyor :)

sultansbutler
sultansbutler

12552

hiç endişe etmeyin sokak kedileri ne yapacaklarını çok iyi bilir. siz sadece gündüz görüyorsunuz. akşam hiç mi çıkmıyor ya da siz o bölgede olmadığınız zaman? demek ki inebiliyor ki sürekli orada duruyor. artık kölesi olmuşuz kedilerin yapacak bir şey yok :D

blue_hpood
blue_hpood

128941

yemek beklentisiyle çıkıyor ve size miyavlıyor gibi, bir dahakine dikkate almazsanız sorun çözülür. duygusal yaklaşmayın bu olaya. tamamen kurnazlık ediyor gibi görünüyor sizinki:)

pablopicasso
pablopicasso

117032

Annenizi dinleyin🥰🥰 Tecrübe çok şeydir. Nihayetinde o da böyle ilgi istek konularını çocukları ile tecrübe etti.


Minik şımarık sizi çözmüş😍 Bunlar çok akıllı çok🤓

Palyaco
Palyaco

218519

Kediler çok çabuk öğrenir ve zekidirler yemek verdiniz için oraya çıkıyor bekliyor sizi

Teşekkürler arkadaşlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 292 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR