Köpegim Yabancilara Havlıyor Ve Çişini Dogru Yere Yapmiyor

Merhaba Terrier cinsi yaklaşık 1.5 yaşında Köpegim var. Kopegim sürekli yabancılara havliyor ve saldırmaya çalışıyor asla kendini sevdirmiyor hırlıyor. Ayrıca köpeğimin cis egitimi var bundan 6 7 ay oncesine kadar hem çişini hem kakasini pedine yapıyordu ama yaklasik 7 aydir kakasini pede çişini farkli farkli yerlere yapiyor arada pedine yapıyor artik bez baglamak zorunda kalıyoruz. Ne yapmam nasıl davranmam lazım yardımcı olursaniz cok sevinirim..

2 CEVAP

Whitedog
Whitedog

2551

merhaba, köpeklere göre evimiz sürü merkezimiz, güvenli alanımızdır. kokusu yabancıları ve tehlikeleri kendine çektiği için doğada sürü merkezine boşaltım yapmazlar. bu onları strese sokar. dolayısıyla temel aşı programı tamamlanmış ve dışarı çıkabilen köpeklerin günde minimum üç kere dışarı çıkartılıp boşaltımının sağlanması gerekir. boşaltım/sindirim sistemi hastalıklarından ve stresten korunmanın en doğal yolu budur. burada sizin yapmanız gereken düzenli ve kararlı bir program oluşturup köpek arkadaşı sabah erken+akşam üzeri+gece olarak dışarıya tuvalete çıkarmanızdır. stres seviyesi azalan arkadaşın saldırganlık olarak nitelendirilen davranışları da hafifleyecektir.

Superisi814
Superisi814

125092

Neden 1.5 yaşında bir köpeğe ped ya da bez kullanıyorsunuz bilemem.Lütfen YouTube da bu konuda profesyonel olanları dinleyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 384 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR