Mama Fiyatları

Aminto
Aminto

4546 Puan

4 kızım var ve bu zamana kadar elimden geldiğince iyi mamalarla besledim ama artık malum zamlardan sonra gücüm kalmadı en son proplan derma kullandık çokta memnunduk ama onu anlamıyorum maalesef, her mama fiyatlarına baktığımda cinnet geçiriyorum artık daha sokak çocuklarım var hangisine yetişeceğimi şaşırdım. eşim bana sormadan friskies almış somunlu kısırlaştırmış 10kg iyi bir mama olmadığının farkındayım ama başka alacak gücüm yok şu an. bende en azından destek için 3kg eski mamalarıdnan aldım proplandan karıştırarak vereyim diyorum ama faydası olur mu bilmiyorum.

6 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Yani hergün 3,3x kötü mama ile 1x iyi mama karıştırıp vereceksiniz; bu durumda iyi diyebileceğimiz mamanın oranı 4'te 1'den daha az oluyor yani hiçbir etkisi yok gibi oluyor proplan karıştırmanın, oran en az yarıya yarıya olsaydı kotarırdı bence, o yüzden elinizdeki 3kg proplanla yarı yarıya karıştıra karıştıra verin, bittikçe 3'er kilo daha proplan alır yarı yarıya karıştırıp vermeye devam edersiniz. Hem birden çok kiloda mama satın almadığınız için bütçeyi sarsmaz.

Efekilic
Efekilic

5194

Fiyat olarak uygun ve içerik açısından mükemmel bir mama var mystic bence deneyin

Aminto
Aminto

4546

Kızlarımdan birinin alerjenik bir durumu var, hypoalerjenik kullandık uzunca bir süre sonra bu mamayı buldum, tüy dökülmesi azaldı, tüyler parlaklaştı, bizim alerjimize iyi geldi ve çokta severek yiyor hepsi.

Aminto
Aminto

4546

Şu an deneyemem çünkü elimde 10kg friskis ve 3 kg proplan var. Karıştırarak vermek faydalı olur mu diye düşünüyorum.

Aminto
Aminto

4546

@teddybal aynen öyle yapmayı düşündüm bende yarı yarı yapacağım.

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

Bende almayı düşünüyorum proplan derma en çok memnun kaldığınız özeliği neydi en çok kedileriniz de ne işe yaradı bir de mamayı severek yediler mi ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR