Kısır Mamaya Geçme Hakkında

Esims
Esims

4941 Puan

Merhaba. Bugün sosyal medyada bir kadının kedisi kısır olsa da kısır mama kullanmadığını gördüm. Kısırlaştırdıktan sonra kısır mamaya geçmek zorunlu mu? Geçmezse ne olur? Birde kedimizi kısırlaştırdıktan sonra mama geçişi nasıl olmalı? Hemen değil de kısırlaştırdıktan bir kaç gün sonra kısır mamaya geçsek de olur dimi?

2 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kısırlaştırıldıktan sonra kediler kilo almaya yatkın oldukları için ve üriner sistem rahatsızlıkları görülme ihtimali arttığı için vs kısır kediler için özel hazırlanmış mamalar kullanılması en doğrusu. Kedinizi kısırlaştırdıktan sonra elinizdeki mama bitene kadar eski mamasıyla bitmeye yakın da min 1 haftalık bir geçiş süreciyle kısır mamasına geçmesi ideal olur.

theyusra
theyusra

16477

ben de kısır kedi maması kullanmıyorum, hatta kısır kedi mamasının tamamen bir oyun olduğuna inanıyorum. kilo almasın adı altında yağ oranının düşürülmesi ne kadar doğru? madem özel olarak kısır mama diye bir şey var o zaman neden champion pet firması all life stages mamalar üretiyor? dişi kedilerde hiç kısırlaştırılmaya bağlı sorunlar yaşandığını görmedim, bu hayvana durduk yere böyle bir dayamak saçma değil mi? benim kedim aylardır normal maması yiyor, hareketsiz bir karakteri olmasına rağmen neden hala kilo almadı? kısırlaştırılan kediler sadece kilo almaz boy olarak da uzar, kilo alacak diye böyle bir önlem alarak gelişmesine engel olmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. defalarca söyledim burada, tekrar söylüyorum ; kedilere kilo aldıran şey yağ değil karbonhidrattır. hatta geçenlerde burada birisi kedisinin kısır maması yerken kilo aldığını, yavru maması yerken geri verdiğini söylemişti..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 199 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR