Matisse,Britcare,Exclusion,Bozita Markalarindan Hangisi?

pisicikimm
pisicikimm

4746 Puan

Anket

Matisse
(2 oy)
Britcare
(6 oy)
Exclusion
(10 oy)
Bozita
(26 oy)
Toplam (44 oy)

Kedim kisir ve 1.5 yasinda. Uzun zamandir matisse kullaniyoruz ama sanki matisseyle yakin fiyatli ve daha guzel icerikli mamalar var gibi geldi. O yuzden degistirmeyi dusunuyorum,kedimde su ana kadar hic sorun yasamadik mama gecislerinde,hassas degil cok sukur. Sizce hangisi daha kaliteli bir mama?

7 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Yazdığınız markaları kendi tercihime göre sıralarsam bozita>exculusion>matisse>brit care olurdu. Aslında brit care ishal sorunu yapan bir mama olmasa ilk sırada olurdu ama çok fazla ishal şikayeti var ve bizde de ishal yapmıştı. Belki küçük boyunu deneyebilirsiniz.

Dkd
Dkd

12416

Brit care kullanıyorum ishal şikayetim hiç olmadı. Çevremde de sorunsuz kullanan bir çok kişi biliyorum. Fikir olması açısından yazdım. İshal şikayeti olan da çok var. Benim ilk tercihim brit care ikincisi bozita olurdu.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Matisse benimkilere asla yaramadı brit yaradı bozita yaradı bozita kullanıyoruz şu an fiyat açısından daha iyi diye

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Brit Care ile beslediğim kedim 9 yaşında tahayyül edilemez ıztıraplar içinde böbrek yetmezliğinden 7 ay önce vefat etti.
Yine Brit Care ile beslenen kardeşi, idrar torbası/idrar yolları ve böbreklerinde struvit kristalleri nedeniyle haftalardır tedavi görüyor ve tıbbı mama ile besleniyor.
Ölüme ve hastalığa sebep sadece Brit Care mama olmayabilir. Ancak kedilerimi ND mamadan sonra yıllarca Brit Care ile besledim.
Hiçbir canın yaşadıklarımızı yaşamasını istemem.

Salihaylmz
Salihaylmz

20798

Bozita veya britcare

bskrkn
bskrkn

939

birkaç ay önce bir kedi sahiplenmiştim başlangıçta felicia mama ile besliyordum, daha sonra daha iyi bir mamaya geçmek için çok araştırdım brit care aynı fiyat sıkalası mamalar içinde içeriği en iyi olan olduğunu düşündüğüm için ona başladım exclusion ve matisse mamanın tahılsız seçeneği pek olmadığı ve brit care de de farklı farklı et kaynakları olduğu için 3-4 ayda bir değiştirerek kullanırım diye cazip gelmişti, bozitayı ise içerik konusunda yanıltıcı bulduğum için açıkçası pek tercih etmedim (geyik etli diye pazarlanan mamanın sadece %7 et geyik eti içermesi vs gibi durumlar ) ama çevremde kullanıp sorun yaşamayan kişiler var o yüzden marka kötülemek gibi olmasın. sorduğunuz markaların aynısını ben de tek tek değerlendirip karar verdiğim için cevaplamak istedim . brit care tavsiye ederim içeriği gerçekten çok güzel ve kedilerin severek yediğini söylüyor kullanan herkes sadece ishal gibi bir sıkıntı evet maalesef var bunu atlamamak gerek veterinere danıştığımda içeriğindeki et ve bezelye oranı fazla gelebiliyor bazı kedilerin bağırsaklarına ağır geliyor demişti . ben yaklaşık üç aydır brit care kullanıyorum sensitive hindili&somonlu olanından başlangıçta benim kedim de ishal oldu o dönem başka sıkıntıları da vardı o yüzden mamadan mı başka bir şeyden mi emin olamadığım için mamaya devam ettim beraberinde probiyotik kullandım geçişi de üç haftaya yaydım önce ishali geçer gibi oldu sonra kakası yeniden yumuşamaya başladı mama yaramadı diye üzülmüştüm çünkü bütçeme göre içeriği gayet güzel bir mama ve kedim de çok severek yiyor değiştirmek istemiyordum hatta yeni mama araştırmaya başlamıştım neyse ki kakası düzeldi yani ishal konusu evet önemli brit care de bunu yaşama ihtimaliniz maalesef var kullanan insanlardan benim gibi yorum almak iyi olur diye düşünüyorum denemek isterseniz 400 gr lık paketlerde de satılıyor diye biliyorum. bu arada bozitayı kötülemiş gibi olmak istemiyorum sadece tahılsız yazan mamasında tahıl olduğunu ve bahsettiğim et oranları vs yüzünden ben güvensiz buluyorum yoksa iyi bir mamadır tabi ki kullanmadığım için bir şey diyemiyorum, ben yaş mamalarını alıyorum bu arada kedim için jöleli mama alacağım zaman fiyat performans olarak iyi oluyor kedim de seviyor.

fanajal
fanajal

747

Bende Biritt care kitten kullanıyorum 2 aylik.Ondan once kakiskosunu cok zor yapiyordu şimdi büyük keyif aliyor sanirim devami wc de...Yumusak yumusak takılıyor...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 475 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.311 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR