Kısırlaştırma Sonrası Ev Bakımı

Willy-Wonka
Willy-Wonka

5558 Puan

Merhabalar muhtemelen bu başlık altında bir sürü soru ve cevap var fakat kedim kutusunda çişini yapmış şuan uyuyor fakat her yeri çiş olmuş tabi görünür yerleri ıslak bir peçete ile silmeye çalıştım ama bir daha tuvaletine girip çiş yaptı. Zaten ilaç da olmuş her yeri. Tahmini ne zaman sersemliği geçer. Kendini temizleyene kadar beklemem gerrkir sanırım dimi kucağıma falan da gelip yattı çünkü beraber çiş kokuyoruz

4 CEVAP

_SeNa
_SeNa

113983

Kedim kısırlaştığı günün akşamına iyice ayılmıştı, öglen kısırlaştı. Sonraki gün tamamen eskisi gibi oldu oyun falan oynamaya başladı. Islak bezle silin sonra kendini temizler.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

1 güne komple geçiyor benim kedim de öyle olmuştu

Eğer gaz anestezi uygulandiysa sersemligi cavuk geçiyor ama katı anestezi kullanildiysa yani kisirlastirma islemi kedi uyutulup yapildiysa minimum 1 gun vermek gerekiyor kediye. Benim kedim 1.5 gun sonra iyiye kendine geldi . 5 gub sonra evde dolasmaya ve eski haline dondu.

NorthNight
NorthNight

16576

İlk gün biraz ağrı ve anestezi etkisiyle sersemliği atamıyorlar. Bizde de tüyleri batikon olmuştu birazda çişi bulaşmıştı, ben hiç karışmadım açıkcası daha fazla strese sokmamak için. O toparlandıkça temizledi. Zaten iyice ayıldığında bi kaç gün deli gibi yalanıyorlar.
O toparlandıktan sonrada ben her şeyi yıkayıp temizlemiştim yatağını yattığı yerleri vs.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 198 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR