American Staffordshire Terrier İçin Ayırmam Gereken Zaman

Deutsch
Deutsch

166 Puan

Arkadaşlar merhaba. Bu soruyu sormak için üye oldum. Uzak bir diyara atamam çıktı , işim ve işten sonraki zamanımı çalışmalarla değerlendireceğim için fazla sosyalleşmeyecek bir şekilde yaşayacağım. Bunun için bir köpek sahiplenmek istedim ve yukarıda yazdığım arkadaşı sahiplenme niyetim var. Daha önce köpek besleme tecrübem olmadı ama dağda bulduğum yavru bir kurtu büyüyene kadar besledim :D .Köpeğe ve kendime rahatsızlık vermemek için ince eleyip sık dokuyorum.


Şunu sormak istiyorum arkadaşlar. Köpeğin taranması , bakımı , mama verilişi gezdirilmesi vs . Herşeyi içine katarak yazarsanız, Bu köpeğe günde kaç saat ayırmam gerekiyor ?. Ne kadar zamanımı alır köpeğe sağlıklı bir şekilde yaşam sürdürmek. Ayrıca geceleri nöbete kalabiliyoruz köpek için sıkıntı olur mu psikolojisine yalnızlık vs. Köpeği geniş bir apartman dairesinde beslemeyi düşünüyorum.


Eğer varsa bu köpek değilde şu köpeğe bak çok daha az zamanını alır diyeceğiniz , Önerilere de açığım. Teşekkürler şimdiden.

2 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

enerjisi yüksek bir hayvan bu uzun süre evde kalması iyi birşey olmaz , ayrıca eğitimi zor kendi gücünü bastıracak bir eğitim gerekli buyuzunden de cok fazla yalnız kalması kendi hakimiyeti ve asosyal olma yönünde itebilir. tüyleri kısa oldugu için taranma ihtiyacı çok az hafta 1 belki olabilir. dipnot vereyim ayrıca hiçbir köpek malesef uzun süre yalnız kalamaz . psikolojik olarak çöküntüye ugrarlar . benim size diyebileceklerim bunlar..

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Lütfen öncelikle şu videoyu izleyin https://youtu.be/ZP7L_9uVfhw
Sonra da bu sorunuzu Kral Köpek Ailesi'ne sorun. İsterseniz cumartesi günleri 21.00 da Instagram soru-cevap canlı yayınında cevaplanması da sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken o gün soru cevap yayını için paylaştıkları fotoğraf altına yorum olarak sorunuzu yazmanız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 628 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80587 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR