Durum İyice Ciddileşti...

Esims
Esims

4941 Puan

Perşembe günü dişi kedimin kısırlaştırma operasyonu var. Yaklaşık 1 aydır kızgınlığa girmiyordu ama maalesef 1 hafta önce tekrardan kızgınlığa girdi ve bir türlü bitmek bilmiyor. İşin en ciddi kısmı ise günde en az 5 kere eve işiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık resmen paranoyak oldum. Kısırlaştırdıktan sonra da böyle devam etmesinden korkuyorum alıştığı için eve işemeye. Cidden her yer çiş oldu-gördüğüm veya görmediğim her yer- Paylaşçak birini bulamadığım için buraya yazayım dedim :(

3 CEVAP

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

İşediği çoğu eşyayı atmak zorunda kalabilirsiniz
Yerleri sirkeyle silin sonra temizlik malzemesiyle silin( direkt temizlik malzemesi ile silerseniz sadece kokuyu yaymış olursunuz)
İşeme huyu ķısırlaştıktan sonra devam etmeyebilir de küçük bir ihtimal devam edebilir de umarım devam etmez (o yüzden erken kısırlaştırmak çok önemli)
Kızgınlık geçer geçmez kliniğe koşun derim :/

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

İşeme huyu alışkanlık haline gelmemişse devam etmez ameliyattan sonra

aslihan_e
aslihan_e

128583

Belki bir süre devam eder ama zamanla bırakacaktır diye düşünüyorum. Erkekler daha çok koku bırakmaya meyilli. Hormonları değişince biraz düzelme olur. Bir de ne isterse onu yapın, miyavlayınca ortamını değiştirin, sevin bol bol ya da mama verin. Mutlu olunca daha az çiş yapıyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 175 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR