Acana Wild Prairie Vs İndoor Entree

hazalaydin
hazalaydin

4854 Puan

Merhaba nd den acaba wild prairie e geçmiştim 1.8 kg olarak alıp denerim diye kedim çok sevdi. Daha sonra indoora geceyim dedim 4.5 kilo daha hesapli ve uyguna buldum ama kedimde kepeklenme arttı sanki. Tavuk olduğundan dolayı mi diye düşündüm cokta iştahlı yiyor aşırı seviyor acaba indoor yaramadı mi wild prairie e geçiş yapmam daha mi iyi olur? Böyle bi sorunla karşılaşan var mı?

3 CEVAP

huqi
huqi

116368

Ben de n&d mama verirken kedilerimde kepeklenme vardı. Tavukluyla alakalı değildir bence, balıklı kullanırkende kepek vardı kedilerimde.

Ben de uzun bir süre Acana Wild Praire ile besledim sonrasında Indoor'a geçtim. Kademeli bir geçiş yaptığım halde, değişimin 4. gününde kedim ishal oldu ve çok ciddi sorunlar yaşadık. 10 gün kadar her gün veterinere gidip serum + antibiyotik tedavisi gördü. Indoor'un sıkıntılı bir mama olduğunu düşünüyorum, birçok yabancı kaynak ve a m a zon us yorumlarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Kedisine iyi gelenler de var ancak eğer ufacık bile bir sorun gözlemlediyseniz, kendi kötü deneyimlerimden sonra Acana Indoor'u bırakmanızı tavsiye ederim.

hazalaydin
hazalaydin

4854

Wild prairie de hiç sorun yaşamadık ama dediginiz gibi indoor da gözle görülür bi değişim oldu kedimde kötü anlamda kürk sağlığı açısından. Birde pacifia yi deneyeceğim bakalım belki o daha iyi gelir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 422 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR