Sokak Kedileri Mamayı Bulabilir Mi?

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853 Puan

Apartmanın bahçesine kediler için 2 tane kartondan kedi evi koydum. Bir kap su bir kap da mama bıraktım. Ancak bahçenin ortalarına koydum. Çevrede de hiç kedi yoktu. Mamayı kokusundan bulup gelip yerler mi? Çöpün yanında bir kedi vardı o kediye mamayı gösterse miydim? Bir yandan da bahçeyi apartmanın alt katındaki kuaför de kullanıyor sanırım, elimde kutuları gördüler bir şey derler diye çok korktum ve aceleyle eve girdim. Ama mamayı kediler bulamazsa diye korkuyorum biraz, bir de yaş mama koydum fazla beklerse bakteri ürer. Ne yapmalıyım?

8 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Çok kuytu köşe değilse bulurlar merak etmeyin. Ben mama indirdiğimde 50 metre öteden koyarken bile hemen farkedip kokuya geliyorlar genelde. Ortalıkta kedi yokken koyduklarım bile bi kaç saat sonra yenmiş oluyor.

Warriorsans
Warriorsans

133985

O bölgeye kedi geliyorsa bulurlar

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Mamayı bulurlar muhtemelen ben camın önüne kokuyordum rahatlıkla buluyorlardı, bir gün farklı camın önüne koydum normalde ertesi gün biten mama 1 gün sonra bitti muhtemelen ilk geldiğinde bulamadı daha sonra buldu

martuyl
martuyl

12408

Her türlü bulurlar da eğer köpekler varsa etrafta onlar gelip yiyiyor kedilerin mamalarını, çok sinir oluyorum bu duruma çünkü köpekler çöp öğütücüsü gibi ne bulursa yiyiyolar. Bulunduğum semtte sırf sokak köpeği fazlalığı yüzünden kediler hep aç. Ben o nedenle kedi gördüğümde etrafta hemen gidiyorum kap kacak toplayıp :D ve başlarında bekliyorum yiyene kadar, biraz uzakta tabii rahat yesinler diye :) Belki bi dahakine sen de böyle deneyebilirsin.

aslihan_e
aslihan_e

128583

Bahçenin tapusu onun üstüne miymiş? Ona ne, hiç korkmayın. Eğer bir şey derse internette yayarsınız, kedilerin beslenmesine engel oluyor, kediler aç kalıyor dersiniz. Onların insta sayfası vardır. Müşteri kaybederler. Yıldız Tilbe'nin bile konseri iptal edildi hayvanlara karşı konuşmaları yüzünden.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba kopekler de yesin. Ben de baslarda cok sinirleniyordum. Sokakta baktigim Iki kediyi kopek oldurdu. Ama simdi kopeklere de arada kasaptan et alip veriyorum. O kadar perisanlar ki. Kopek besleyen hic yok. Goren kovaliyor zaten. Cop kovalari kocaman girip de yiyemiyorlar. Kedi kucuk diye herkes seviyor bir de yemegi yiyip gidiyor onlar. Kopekler zaten korkuyor insanlardan bir iki alisinca kendini besleyen birini bulsa yanindan ayrilmiyor. Allah yardimcilari olsun. Kopeklerin hali gercekten uzucu.

Ozzey
Ozzey

118677

Kuafore de anlayis gosterin kapisinin onune koymadiginiz surece diklenmezler size. Bazen insanlar hayvan sevmediginden degil bizim onlara aldiris etmedigimizi dusundugunden dikleniyor. Merhametliyse bir sey demez endiselenmeyin.

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Bahçenin kapısı var köpeklerin giremeyeceği ama kedilerin rahatça girebileceği büyüklükte. Bir de arkada ince uzun bir bahçe kullanıyor derken bir tane çamaşırlık koymuş 2 tane havlu falan asmış, süpürgeleri falan koymuş öyle kullanıyor yani. Zaten bir sürü çer çöp var kimsenin pek girdiği ve ilgilendiği bir alan değil. Arada babam boş bulursa oraya arabayı falan park ediyor tek arabalık yer var küçücük bir bahçe. Kuaförğn de günahını almayayım belki de bir şey demez hiç sorun etmez ama ben internette gördüğüm şeyler yüzünden çekindim. Ama eğer bir şey derlerse konuşurum bahçede beslemenin yasal hakkım olduğunu söylerim. Mamayı da yemişler bu arada çok mutlu oldum teşekkürler size de❤

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 343 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR