Kedim Bize Bakarak Acı Acı Miyavlıyor Sanki Bir Ağrısı Varmış Da Onun Derdini Anlatmaya Çalışıyor

Kedim 6 aylık. 2 gün önce kedimin karma2 aşısını yaptırdım. O günden beridir kedim bir tuhaf. Normalde duvarlara zıplardı, evde koştururdu ama 2 gündür halsiz sürekli yatıyor. Bu halsizliğin aşıdan dolayı olduğunu söyledi çevremdeki insanlar. Onu anladım ama kedimin bir ağrısı var sanki. sürekli acı bir şekilde miyavlıyor kendini yere bırakıyor. Bize bakarak acı acı miyavlıyor sanki bir derdi var onu anlatmaya çalışıyor gibi. hiç böyle değildi. Halsizliğini falan anladım. Aşıdan dolayı. ama bu acı şekilde miyavlaması kendini yere bırakmasını anlamadım sizce nesi var kedimin. endişelenilecek bir şey var mı

10 CEVAP

meov
meov

10494

6 aylığın kızgınlık için erken olduğunu düşünmüyorum. benim kedim 6 aylık olduğu gün kızgınlığa girdi.
aşıdan sonra halsizlik genelde 1 gün falan oluyor.
patilerini falan kontrol edin belki tırnağı falan kırılmıştır.
bir şey bulamazsanız zaten veterinere gitmek en iyisi.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba bir veterinere kontrole goturun. 6 ay kizginlik icin erken. Bir derdi vardir.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Karma aşıdan sonra 2 gün halsizlik normal değil, veterinere götürmenizde fayda var. Karma aşıdan önce kan testleri yapıldı mı?

pablopicasso
pablopicasso

117031

2 günden fazla olduysa hekiminize danışın. Başka bir sıkıntısı olabilir verdiği tepkiler onu işaret ediyor. Geçmiş olsun.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Ben de test yaptırmadan direk aşı yaptırmıştım şu anki aklım olsa hayatta öyle bir şey yapmam. Dediğim gibi kesinlikle veterinere götürün, sonuçta çocuğunuzu sizden iyi kimse tanıyamaz bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bir sıkıntı vardır.

Sezgek
Sezgek

16514

Merhaba geciktirmeden bete götürün lütfen sahte aşı olabilir ben bilmiyordum kızıma sahte aşı yaptılar çok çektik aşı yapılırken seri numarasını çektiniz mi kontrol ettiniz mi ne yazık ki karma aşklarda çok fazla kaçak sahte aşı var hala da var piyasa da yan etkileri çok fazla ben vete danışın derim

yumak_bey
yumak_bey

12570

İyi günler, 2 gün fazla halsizlik için diğer arkadaşların da belirttiği gibi. İlk gün olabilir ama akşam saatlerine doğru geçer, üstelik kızgınlık için bu şekilde miyavlayacağını sanmıyorum arkadaşımın kedisi resmen öfke saçıyordu yani bu kadar sakin miyavlamaz. Lütfen veterinere danışın.

kan testi falan yapilmadi direkt aşıyı yaptilar

Ugrbrc
Ugrbrc

706

Kızgınlık dönemine erken giriyor olabilir benim kedim 6.5 aylıkken kızgınlığa girmişti üstelik söylediğiniz şeyler yere atması kıvranması acı acı miyavlaması onları işaret ediyor aşıya bağlı olduğunu sanmıyorum

martuyl
martuyl

12408

halsizlik kızgınlık belirtisi mi? bence degil. karma2 yan etkileri çogu kedide karma1deki gibi belirgin bile olmuyor. benimki karma1de dedigin gibi tepki vermişti ama o da 1 gun surdu, karma2de hiç alşı olmamış gibi laylaylom gezindi:)


sindirimle ilgili bi problemi mi var acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 352 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR