Kediniz İçin Güvenlik Tercihiniz Ve Öneriniz.

pablopicasso
pablopicasso

117031 Puan

Merhaba


Kedi sinekliği ( özel tülü, 3’lü kiliti olan) yoksa kedi filesi mi? Kullanım, pratikliği vs açısından hangisini Önerirsiniz.


Pliseli olanla ne yazık ki güvenli değil. Satan kişiler sakin karakterli kediler zarar vermiyor dese de akıllı bıdıklar altından geçmenin yolunu buluyor.

8 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136172

bizde kedi sinekliği var, sadece içeri doğru açılıyor. aslında ben bunu da istemiyordum, kilitliler çok daha güvenli ama annemler anlamadan bunu yaptırmış. simba bir şey görüp atladığında ağırlığı ile birlikte geriye çekip açabiliyor :D ama zaten dışarı bakması için merdiven koyduğumuzdan dolayı açamıyor onu. tavsiyem direkt kilitli olanlar. hem sizin sinekliğiniz olur hem de kedinizin güvenliği. filede sizin bir sineklik lüksünüz olmuyor ama daha ucuz.


pilelileri asla önermem simbadan önce bizde ondan vardı, camı dahi açamıyorduk altından kafasını sokuyordu. filesi de kedi sinekliği gibi dayalı olmuyor zaten hiç yaptırmayın pişman olursunuz. sakin kedinin de aşağıya doğru uçan bir kuş görmesine bakar bu sakin kedi laflarına çok tiltim kajsdnakshd

blue_hpood
blue_hpood

128183

suzionline sayfasında o kadar detaylı örnekler var ki, çok işinize yarayabilir, bir bakın derim.

yumak_bey
yumak_bey

12570

İyi günler, sürgülü kilitli fileler var (sineklik) balkon kapıları için mümkün olursa en sık filesi olanından alırsanız hem tırnakları geçemeyecek ve delemeyecektir. Camlar içinde kilitli vardır hiç görmedim de sık fileliler etki edebilir diye düşünüyorum. Bizim bir yöntemimiz yok hiçbir camı tamamen açmadığımız için sorun olmuyor yazın ise balkona bizimle beraber çıkıyor onun dışında izin vermiyoruz.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Benim de aklımda bu soru var. Camlar zaten tam açılmadığı için herhangi bir sorun teşkil etmiyor ama balkona yönelik bir önlem almam şart. Ya balkonu kapattırıp file yapacağım ya da balkon kapısına düzgün bir sineklik yapacağım. Ama hangi marka veya hangi özelliklerde yapmam konusunda herhangi bir fikrim yok.

pablopicasso
pablopicasso

117031

Tüm balkonlarımız kapalı cam balkon. Yazın 1 parmak kadar aralıklarla kullandık. Sorun solmadı. Ve hep kontrol altındaydı tabii.


Ama bu kış, kulesinden hep kuş gözlemledi ve çok ilgili 😬

pablopicasso
pablopicasso

117031

#simbakedi


Bende sakin kedi lafına bayılıyorum. Hemen bir sorgu cins mi? Tekir mi? 🤒


Karakteri bir tekire 10 basar🥰

NorthNight
NorthNight

16576

Bizim kullandığımız camlarda çocuk kilidi var zaten onunla açtığımızda maksimum 2 cm falan aralıkla açılıyor camlarda büyük olduğu için havalandırmaya yetiyor.


Ama yaz için balkon kapısına sineklik yaptıracağım (şuan hiç çıkmıyoruz kapalı duruyor) sineklikte pliseli olanlar değil sürgü kilidi olan sık sert tüllü olanlardan olacak. Ben balkona file yaptırsamda yaşadığımız yer çok sinekli bir yer bizim içinde kapıya sineklik gerekecek o yüzden kiralık eve ikisini birden yaptırmak istemiyorum.
Yazın çok sıcak olan bir yerde değil zaten balkon kapısı da sürekli açık kalmayacak bizim için yeterli olacağını düşünüyorum.

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

çocuk kilidi benim camlarda da var ama zencefil uğraşsa tepesine çıkar rahatlıkla. o yüzden korkudan açamıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR