Mama Seçen Ama Kedilerim İçin Yardım

Wolfica
Wolfica

166 Puan

Merhaba arkadaşlar. Evde 2 erkek 1 de dişi kedim var. 1 tanesi kısır diğer 2'sini de kısırlaştıracağım. Kedilerime yavruyken Hill's ton balıklı yavru kedi maması kullandım, çok memnunduk ancak büyüdüklerinde maddi sebeplerden daha uygun mama arayışına girdim. Araştırmalarım sonucu Golosi'nin et oranını beğenip taurinli malt desteğiyle golosiye geçtik. Kedilerim aslında fena yemiyordu hatta annem tavuklu golosiyi denediğim diğer mamalardan daha afiyetle yediklerini söyledi. Ancak ilk kedimiz kısırlaşınca veteriner kısır mamaya geçmesi gerektiğini söyleyip proplan satmış anneme ( evet maalesef annem de veteriner tuzağına düşmüş). Annemde kısır kediye proplan verirken diğerlerinin de proplan yemek için kavga edip ısrarla proplan yediklerini eski mamanın yüzüne bile bakmadıklarını söyledi. Anneme bugün araştırma yapıp proplan fiyatlarını söyledim çok pahalı geldi ki daha kısırlaştırmayı bekleyen 2 kedim var ve beğenmedikleri mamayı yemiyorlar. Bildiğiniz kedilerin lezzetli bulduğu ve daha ekonomik mama öneriniz var mı?


4 CEVAP

Firuzecik
Firuzecik

12820

Yaa sarı bebeler çok tatlııı😍 mystic deneyebilirsiniz eski mamasıyla kademeli geçiş yaparsınız. Uygun fiyatlı ve benim seçici kedim yemişti.

Palyaco
Palyaco

218519

Myfoof tavsiye ederim kisir somonlu uriner sağlığı

yumak_bey
yumak_bey

12570

Ne kadar uygun arıyorsunuz bilmiyorum ama dayım veteriner ve kardeşide veteriner :) kardeşinin kliniğinde Spectrum satılıyor Lider markasının Türk firma ve firmanın sahibi arkadaşı ☺️

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Golosi somonlu iyidir severler içerikte güzel

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 222 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR