Diş Temizliği

eliffm
eliffm

351 Puan

Kedilerinizin dişlerini temizlemek için ne yapıyorsunuz ne önerebilirsiniz

7 CEVAP

D-O
D-O

11908

Cocuk dis fircasi ve trixie dis temizleme jeli ile haftada 1 3 gun arasi temizlemeye fircalamaya calisiyorum. Ne kadar cok yapabilirsek o kadar iyi ama cok da strese sokmamak lazim. Jeli fırçaya surup fircaliyorum bazen de parmagima surup dislerine jeli ovaliyorum. Gimcat dental odul mamasi veriyorum.


Parmak firca 2li setten almistim ama kedim sevmedi biraz sert ve buyuk geldi sanirim.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Ben her yere bunu yazıyorum ama yine yazacağım madem sordunuz. İnstagram hospiveteriner hesabı 18 ocak tarihli videosunda anlatıyor nasıl yapmanız gerektiğini.

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


D-O arkadaşın söylediklerini ben de aynen uygulamaya çalışıyorum. Bazen yuvarlak şeklindeki pamukla diş temizleme jelini uyguluyorum. En fazla 20-30 saniye kadar dayanıyuor bizim oğlan ama ne kadar yapsak faydalıdır diye düşünüyorum.


Bir de Biodent Hexidine kullanıyorum bir süredir. Ağız kokusuna fayda ettiğini söyleyebilirim. İçme suyuna katılarak kullanılıyor.

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

cocuk dis fircasi cok zararli diye biliyordum

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Valla ben hiç acımıyorum bakım konusunda haldur huldur tarayıp iyicene ovalıyorum dişlerini aşırı rahatsız oluyorlar ama yapacak bir şey yok haftada 2 defa temizleyebiliyorum ben


Trixie diş temizleme jelini makyaj pamuğuna sıkıp ovaliyorum bloodyluxury gibi bence çok iyi temizliyor ve fiyatı da diğer ürünlere kıyasla iyi bayaa yetiyor azar azar sıkıyorum ben genelde yeterli bulmazsam biraz daha sıkıp tekrar temizliyorum


Nadiren sirke damlatıyorum sularına


Matatabi çubukları da iyi diş temizleme için ısırarak tartarları temizliyorlar


Bir de bazı kediler Hindistan cevizi yağını seviyormuş benimkiler o gruba dahil değil maalesef ofpwjfoekf günde yarım çay kaşığı çok faydalı sindirim sistemi bağışıklık ve ağız temizliği için ben arada yaş mamalarına katıp veriyorum

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

betulbakioglu büyük ihtimalle bebek diş fırçasını kastetti


Silikon olanlar iyi kıllılar diş etlerini zedeler

Ececimm
Ececimm

4379

maalesef kedim durduk yere kolumu beş parçaya bölüyorken dişini temizlersem elimi yer korkusuyla temizleyemiyorum ben :')

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR