Bilgisi Olan Var Mı?

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431 Puan

Arkadaşlar merhaba. 2 yıl önce Şişko'yu sokakta bulup sahiplendiğimizde uzun uğraşlar sonucu FIV olduğunu öğrendik. 3 defa Zylexis iğne yapıldı. O zamanki veterinerimiz bu durum sebebiyle kuduz, karma vs. aşılara gerek duymadı ve sadece 3 ayda bir iç/dış parazitin yeterli olacağını söyledi. Taşındığımızdan dolayı veterinerimiz de değişti haliyle. Yeni veterinerimiz diğer aşılarının yapılmasında sakınca olmadığını söyledi. Ancak ağır gelip gelmeyeceği, gerekli olup olmadığı konusunda kararsız kaldık. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Sizce diğer aşılara başlanmalı mı?

5 CEVAP

miasugok
miasugok

12502

Yeni veterinerinizin ismi ne acaba? Ben de ankarada yaşıyorum ve ankara veterinerler açısından çook şanssız bir il. Zaten internette azıcık araştırırsanız veteriner klinikleri ile ilgili bütün skandallar ankarada.


Demem o ki Para almak için yapıyor da olabilir. Güveniyorsanız eski veterinerinizi dinleyin derim. Hatta bence veteriner değiştirmeyin. Ayda yılda bir gidiliyor zaten veterinere uzak olması çok sorun olmaz diye düşündüm.

KedimVar
KedimVar

119251

Başka vet lere de danışmanızı öneririm.

Zeynooo
Zeynooo

4821

Asilarda dikkatlu olun bolca arastirin .eski vet danisabilirsiniz .

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Biz İstanbul'dan buraya taşındık. O yüzden eski veterinerimize gitmemiz imkansız yani. Batıkent'te HS Veteriner Kliniği var. Kuzenimin önerisiyle gidiyoruz. Belki biliyorsunuzdur.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Eski veterinerimiz gerek olmadığını söylemişti. Belki aramızda yaşayan vardır diye sormak istedim. Aşı konusu ciddi çünkü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 786 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR