Misafir Kedi

anmutlu
anmutlu

169 Puan

Evde 4 yasinda kedi var ve ablam haftasonu kalmaya bize geldi. Ikitane misafir kedi geldi; ikisi erkek. Biri 2.5 aylik digeri 11 aylik. Evde kedilerin kaplarini odalarini ayirdim. Yani napabilieim daha baska? Evin kedisi huzursuz oldu ve buyuk olanin odasinin kapisindan ayrilmiyor.

2 CEVAP

Ozzey
Ozzey

118677

:)) iki gun cabuk gecer insallah. 11 aylik olan kisir mi degilse kokusuna gidiyordur. Arada kokulari olan kumaslari yer degistirin kokulara alissinlar yavruyu cok kaynastirmaya calismayin bir deneyin olmazsa zorlamayin 2 gun sonra gidecekler zaten. Buyuk olanlar icin kumas yok derseniz tasima cantasini cikarin sizinkinin oldugu odaya bir koklasin tepkilereine bakin. Sonra boxa kapatip kediyi sizinkinin oldugu odaya goturun birazoyle tanissinlar. Sonra tam tersi yapabilirsiniz. Birbirlerine zarar vermeden koklarlar. Youtubeda videolar var bakin.

anmutlu
anmutlu

169

Cok tesekkur ederim. Kucuk olani hic dusunmuyorum zaten. Digerini de yeni dogum yapmis anne kedi hirpalamis baya(dun kacip bugun eve geldigi icin) su an biz de. Ilginiz icin tekrar tesekkurler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 224 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR