Sokak Kedisi Besleme Vb

reinefee17
reinefee17

15349 Puan

İyi günler dün dört beş tane sokak kedisi besledim kedilere yaklaşmadım mamalarını yukarıdan döktüm çantamı mama almak için dört beş kez açtım eve gelince ellerimi üç kez yıkadım çantanın içinde ki her şeyi sildim yıkadım jöle vardı çantamda paketli onları yıkamamışım az önce açmaya çalışırken açılmayınca bir an boşlukta paketi ağzımla açmaya çalıştım kedim de yanımdaydı ona dokunmuş oldum jöle paketine herhangi bir virüs vb bir şey bulaşmış olma ihtimali olabilir mi çok endişeliyim yardımcı olursanız çok mutlu olurum

5 CEVAP

Merloli
Merloli

113418

Sokak kedilerine dokunduğunuzda ellerinizi yıkamanız yeterli olur endişelenicek bir durum yok ben yıllardır sokak kendileriyle içli dışlı olmama rağmen kedime hiç hastalık bulaşmadı ki hasta ve enfeksiyonlu olanlarla bile sürekli temas halindeyim ellerinizi yıkayıp ve dezenfekte edip eğer kıyafetlerinize dokunduysa değiştirip kendinize dokunabilirsiniz :)

Nhr54
Nhr54

978

Kendinizi ne olur bu kadar vesveslendirmeyin bütün önlemleri almışsınız ne güzel hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle...

Warriorsans
Warriorsans

133985

Hiçbir sorun olmaz merak etmeyin. Ben her gün kapımın önündeki kedilere mama veriyorum seviyorum bazen elimi yıkamadan bizimkilere dokunmak zorunda olduğum oluyor (şans kapıyı açar açmaz üstüme atladığı için temas etmiş oluyorum ister istemez). Elinizi yıkadığınız sürece bulaş olma ihtimali olmaz eğer kıyafetinize de değdiyse sadece üzerinize kolonya falan sıkabilirsiniz yada üstünüzü değiştirebilirsiniz.

Merloli
Merloli

113418

*kedinize

reinefee17
reinefee17

15349

Güncelleme:Sorduğum kişi bir sorun olmaz dedi ama endişeliyim. Anksiyetem var en küçük şey huylandırıyor beni elimde değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 177 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR