Erkek Kedi Uzaklaştırma

fatosct
fatosct

337 Puan

Merhabalar, kapımın önünde beslediğim kediler var ve bunlardan bir tanesi yeni doğum yaptı yavru emziriyor. Fakat mahallede bir tane erkek kedi var ve sürekli kızımın peşinde. Sürekli olarak çiftleşmek istiyor. Az önce yavrulara yaptığım kutunun içinde yine kızımı sırtında yakaladım ve ne yaparsam yapayım kovamıyorum. Bu erkek kediyi uzaklaştırmanın bir yolu bir çaresi var mı?

4 CEVAP

huqi
huqi

116368

Maalesef bunun bir çözümü yok. Bizim mahallede bir bahçeye doğum yaptı baktığım kedi, bahçeyede giriş yok. Komşum merdiven koyup bi şekilde bahçeye girdi ve yumuşak bir şeyler koydu. Yavrularda baya büyüdü mahallede aslında fazla erkek kedi yok ama başka mahallelerden gelen 3 tane erkek kedi var biri özellikle sürekli anne kediyi rahatsız ediyor. Eğer box'a koyabilirsem yavruları ve anneyi, yavruları sahiplendiricem anneyi de kısırlaştırıcam. Anne kedi çok korkak bu yüzden kısırlaştıramadım :(
Nasıl yakalıycam bilmiyorum

fatosct
fatosct

337

Kısırlaştırma için uygun zamanı bulamıyorum bu erkek kedi yüzünden. Yavruları sütten kesmeden hamile kalıyor. Sanırım erkek kediyi kısırlaştırmak gerek ama yanına da yaklaşılmıyor.

MMiamu01
MMiamu01

9719

Uzaklaştırmak için bir çözüm yok maalesef emzirme sürecinde yavrular ve anne için güvenli bir alan yapabilirsiniz hem anneyle çiftleşmemesi için hemde yavrulara zarar vermemesi için ya da geçici yuva olabilirsiniz eğer müsait değilseniz bunu için ilan açabilirsiniz

NorthNight
NorthNight

16576

Anneyi ve yavruları bir süre (en azından emzirme bitene kadar) kapalı bir alana alma imkanınız varsa çok daha iyi olur bence. Başka türlü uzak tutmak mümkün olamayacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 227 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR