İştahı Daha İyi Ama Halsizlik Ve Midesi Boşken Kusma Başladı

GokhanTemiz
GokhanTemiz

983 Puan

Selamlar, uzun süredir iyileşsin diye çabaladığım bir köpek. Çeşitli aşamaları buraya yazdım. Araştırmaktan kafam döndü ve bir türlü makul bir cevabı bulamadım. Eğer bilginiz dahilindeyse lütfen cevaplayın.


Uzun süreli antibiyotik tedavisini kestik. En son largopen'i 4 gün denedik, (bu ilaçla ya da öncesinde de olabilir tam tespit edemedim) su tüketimi arttı. İlk başta böbreklerle ilgili sorunlar aklımıza geldi ama bu hastalıkların diğer belirtilerini göstermiyor.


Ardından su tüketiminin nedeninin midesi boşken su içip kusması olduğunu tespit ettim. Yoğun ilaçlardan sonra normal kabul edilebilir, arada mide koruyucu famodin de vermiştim ama yine de midesi bu hale geldi. 12 saate bir yarım tablet famodin'e geçtik ama çok büyük bir değişimi olmadı. Bugün itibariyle 12 saatte bir bir tablet deniyorum ama sorunun kaynağı bu olmayabilir.


Bu duruma sebep olan tüm hastalıklarda (böbrek, karaciğer, pankreas gibi gibi) iştah kaybı gerekiyor, benim anladığım bu. Şu durumda iştahı normal sayılır, yani hastalık evrelerine göre gayet iyi durumda, kakası normal, miktarları normal. Yani yediğini sindiriyor ama midesi boşken su içip kusuyor ve iki gündür belirgin derecede halsizleşti.


Neyi yanlış yapıyorum acaba?


Bu arada kulak iltihabı ya da bunla ilgili hastalıkları da tamamen iyileşti diye düşünemiyorum, çok defa bu şekilde daha iyi zamanları oldu ama sonunda yine hastalığı arttı ama hep ağrı halsizlik ve kusmadan önce gelmişti, şimdi ağrı ve rahatsızlık belirtisi çok az ama halsizlik ve kusma var, durum farklı.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 386 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR