Brit Care Mama

bskrkn
bskrkn

939 Puan

Son aldığım brit care mamanın renginde ve dokusunda bir gariplik var bir önceki aldığım daha koyu kahverengi renkliydi, şimdiki ise daha açık renkli hatta sarıya yakın bir renkte ve üzerinde kahverengi lekeler farkettim. Öncekini yerken katır kutur sesler geliyordu bunu çiğnerken çok rahat hiç ses çıkmadan yiyor. Bu arada mama Brit Care Sensitive Hindi ve Somonlu olan. Brit care kullanıp benzer bir durum yaşayan var mı?

5 CEVAP

TekirKediMia
TekirKediMia

2935

Mamayı nereden aldınız? Bayat olabilir, son kullanma tarihine bakın. Paket yırtılmış veya delinmiş de olabilir.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Anlattığına göre bayatlamış, nemlenmiş olabilir mama

bskrkn
bskrkn

939

mamanın ambalajinda herhangi bir deforme delik vs yoktu, skt sine de bir sene var daha. ********* tan almıştım daha önce de defalarca alışveriş yaptım aynı siteden güvenilir bir site olduğunu biliyorum, müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim mamanın fotoğraflarını da attım, firmayla görüşüp dönüş yaptılar içeriğinde soya ve tahıl olmadığı için renk farklılıkları olabileceği söylendi,kedim de sıkıntısız yiyor sanırım normal bir durum yeni bir paket daha aldım başka bir yerden bakalım gelince onunla kiyaslayacagim gerçekten de normal bir durum mu,teşekkürler.

huqi
huqi

116368

Brit care mamalar bildiğim kadarıyla tek renk değil. Mama tanelerinin üstünde farklı renkler oluyor. Güvenilir bir siteden mi aldınız?

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Biz tavşanlı kısırlaştırılmışa geçiş yapıyoruz şu ara. Ama gayet koyu renkli ve çiğnerken sesi geliyor. Bayatlamış olabilir mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 271 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR