Brit Care Ürünler Sistem Koruyuculu Kısır Kedi Maması Nasıl?

Ramses kısırlaştıran sonra advance kısır yavru kedi mamasını kullanmıştık çok fazla kabız olduğu için mecbur bıraktık ki kendisi sürekli ishal olur hiçbir sebeb yokken. Sonra exclusion ton balıklı narlı kısır kedi mamasına geçtik ama onu da temin etmek zor stoklarda yok. Mama bitmek üzere 3 ayda 2. Mama değişimi olacak ama yapacak birşey bulamıyorum. Brit alayım diyorum kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da önerebileceğiniz başka kısır kedi maması var mı? Hiçbirşey bulamazsam orijen six fish alacağım fakat o da kısır kedilere uygun mu bilmiyorum.

3 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Brit care içeriği güzel ama ishal şikayetleri çok yoğun. Exclusion bulmaya zorlayın kendinizi eğer bulamazsanız, Orijen six fish yerine ND'nin balıklı kısır kedi mamalarını öneririm. En azından hem kısır kedilere uygun magnezyum, fosfor, kalsiyum, yağ oranı değerleri var hem de kullanıcı deneyimleri daha fazla. Orijen six fish kullandığınızda mamayla ilgili bir sorun olduğunda ne veteriner ne de biz anlayamayabiliriz.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Brit care mamayı ürünler yenilenmeden eskiden kullanmıştık gayet memnunduk fakat o zamanlarda dışkıyı biraz yumuşatıyor ve aşırı koku yapıyordu ama yenilenen formunda ishal şikayeti çok fazla bende nd tavsiye ederim

O zaman biraz daha exclusion bekliyim. Olmazsa dediğiniz diğer mamalara bakayım teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR