Sokak Kedileri İçin Mama Markası Tavsiyesi Verir Misiniz?

nurokuducu
nurokuducu

2961 Puan

Merhabalar,
Yaşadığım sitede ve iş yerinde bir çok kedi var ve tahminimce beslenmede zorluk çekiyorlar. Kendi yavrumun mamasından veriyorum ara ara ama düzenli beslemek için 10-12 kiloluk bi mama almak istiyorum. Hem ucuz hem de kaliteli bi mama olsun istiyorum. Evimizdekiler kadar hassas mideleri olmasa da sonuçta onların da bi mideleri var bal böcüklerinin. Bi de ben bu mamaları çantamda nasıl muhafaza edebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.

6 CEVAP

huqi
huqi

116368

Bütçenize uygunsa bonacibo alabilirsiniz.
Daha uygun fiyatlı mito, micho var yemeyen kedi yok bu mamaları.
Çantada muhafaza etmek yerine önce bir poşete koyup ağzını kapatın sonra başka bir poşete koyun bu şekilde taşımak çok zor olmaz. Çantaya çok fazla mama sığmaz ve çantayı kokutur.

Merhaba
Mama fiyatları son dönemde çok fazla arttı bütçeye göre sokaktaki canlarımıza aldığımız mamalar değişiklik gösteriyor.Öncelikle aylık ortalama ayırabileceğiniz bütçe nedir?


1)Mama Seçimi
6 ay önce Reflex mama alırken bugün enjoy,liva marka mama alıyorum.300 TL civarı bu söylediğim mamalar.Mama elimde kalmasın diye İnternet yorumlarını okuyarak bütün kedilerin severek tükettiği markalardan almaya çalışıyorum.Enjoy yenilen bir mama markası.


2)Dağıtım Aşaması
Tükettiğim suların şişesini ve dondurma kaplarını atmıyorum ki içlerini doldurup dağıtmam kolay olsun diye. Özellikle su şişeleri çok pratik oluyor hem rahat taşıyorum dağıtırken elim batmıyor hemde olası tırmala hareketlerinden kendimi koruyorum :) şişelerin ve kapların ağzı kapalı olduğu içinde aroması ve kokusu gitmiyor lezzetle yiyorlar :)

Mia2021
Mia2021

13641

Ben Bütçeme göre farklı markalar Alıyorum bazen param çok yetmeyince kedimin markalarından veriyorum Sağolsun Petlebi geçen günlerde yaş mama hediye etti büyük boylarda hepsini verdim sokak canlarimiza Aldığım markalar . Purina Friskes
. Enjoy
.Brit care almıştım bı defa
. Nazende açıktan almak mecburiyetinde kalıyorum

bademthecatt
bademthecatt

122203

Ben sokak kedilerine mito kullanıyorum severek yiyorlar mitoyu tüm kediler çok seviyorlar ama şu sıra fiyatı çok arttı güncel fiyatı 338,5 bir ara enjoy kullanıyordum ama hiç sevmedi bizim sokak kedilerimiz çok az yiyorlardı kediden kediye değişebilir enjoyda deneyebilirsiniz
Bende çantamda taşımak için pet şişelere dolduruyorum hem bayatlamıyor hemde çantada koku oluşturmuyor çok rahat oluyor

nurokuducu
nurokuducu

2961

Çok mantıklı pet şişe fikrini çok sevdim. Teşekkür ederim :)

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhabalar,


Ben işyerimizi ziyaret eden dostlarımız için Enjoy marka tavuklu mama almıştım. Severek yiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 231 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR