Sedasyon Zararlı Mı?!!

Pashaoglum
Pashaoglum

911 Puan

Kedim Hepatic beslendiği için derisi yağlanıyor ve deri hava almadığı için aşırı tüy döküyor. 5 ay önce sedasyon uygulanıp hem yıkandı, fırsattan istifade dişleri temizlendi çünkü asla diş bakımı yaptırmıyor sadece crystalin damlatabiliyorum. Vetimiz 6 ayda bir yıkarız dedi şimdi bu işlem tekrarlanacak sedasyonsuz asla izin vermez yıkamaya ve tabiki kurutmaya fakat sedasyon verilmesi kafama takılıyor, şuan 22 aylık, ilk sedasyonu çok düşük dozda verdiler çokta etkili olmadı tekrarladılar 10-15 dk gibi etkiledi, işlemler bitince anti sedasyon verip uyandırdılar 15-20 dk sonra kendindeydi, rutin 2 saat mama su vermedim. Bugün aile hekimine sordum sedasyon ile narkoz aynı şeyler değil ama sedasyonun kediye etkisi ne olur bilemem cevabını aldım. İçimi rahatlatmak istiyorum ona zarar gelsin istemiyorum.Bu zorunluluğu olan bir işlem hatta şampuanını temin etmekte zorlandık o yüzden kediler yıkanmaz klişesi yapacak olanlar lütfen hiç konuyu açmasın. Bilgisi olanlar benimle paylaşırsa sevinirim teşekkür ederim.

4 CEVAP

Nhr54
Nhr54

978

Geçmiş olsun sedasyon Hepatic hiç bilmediğim terimler üste çıksın görünsün die yazıyorum.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Her ilaç, aşı, sedasyon, anestezi, parazit damlaları evlatlarımızın gem böbreklerine hem de karaciğerine uzun vadede zarar veriyor.

Pashaoglum
Pashaoglum

911

Nhr54 teşekkür ederim 💫

Warriorsans
Warriorsans

133985

Tabi ki zararlı bir uygulama ve 6 ayda 1 sürekli yapılacak olması kötü. Bütün ilaçların da ileriye dönük kötü etkileri oluyor malesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 254 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR