Kedi Ve Tavuk Kemiği

Siyamask
Siyamask

14886 Puan

Kedimin henüz yavru ve dişlerinin kaşındığını düşünüyorum. Kuru mamayla besleniyor ama arada ekmeğin sert kabuğunu veriyorum dişlesin diye sorum şu haşlanmış tavuk kemiği versem bir zararı olur mu? Veren var mı?

6 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Ufak bir araştırma sonrası bu riske girmekten vazgeçtim. Tavuk kemiğini kıramaz dişlerini kaşır sadece diye düşünüyordum ama kemiği kırarsa ağzına zarar verebilir. Çünkü epey sivri kırılıyor. Benim gibi acaba diye düşünenler varsa riski almayın derim sevgiler 💕

bademthecatt
bademthecatt

122203

Matatabi çiğneme çubuklarını görmüştüm ben hiç almadım ama belki işe yarar trixie markasının vardı bildiğim kadarıyla

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Matatabi çubukları çok daha güzel olur. Ben onları da kontrolümde veriyordum. Yutabiliyorlar ya da kırıp ağzına zarar verebilir diye. Size de o şekilde tavsiye ederim.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Haşlanmış kemik çok riskli oluyor. Verilecekse pişmemiş bir şekilde verilmeli kıkırdaklı olan kısım verilebilir. Riske girmek istemezseniz matatabi çubukları var onlardan alabilirsiniz.

Siyamask
Siyamask

14886

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 💕 Matatabi çubuğu alacağım ama ağırlıklı ekmeğin sert kısımlarından vermeye devam edeceğim sanırım en zararsız çözüm bu 🙂 Tabii şunu söylemeden bitirmeyeyim. Ekmeği yemiyor sadece çiğnemeyi seviyor. Tekrardan teşekkür ederim 💕

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

aklınıza gelebilecek her şeyi ısıran zencefil kesinlikle matatabi çubuklarını ısırmıyor. ben de olumsuz bir şey yazmış olayım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR