Ödül Maması İshal Yaptı. İsteyen Olursa Hediye Edebilirim

Warriorsans
Warriorsans

133985 Puan

Arkadaşlar bu ödül mamasını daha önce kullanan var mı? Bizimkiler çok severek yedi ama ishal yaptı bizimkilere. Anlamıyorum neden hep bir şeyler ishal yapıyor fazla da vermemiştim oysa ki. Birkaç kez denedim hepsinde kakasında yumuşama yada 2 gün üst üste verirsem ishal oldular. 2 paket var elimde birisi açıkmış az kullandık. İsteyen olursa dolap yada gardrops gibi uygulamalardan karşılıksız gönderebilirim. Olmazsa da sokaktakilerin mamalarına karıştırarak vereceğim.


11 CEVAP

Valefyo
Valefyo

853

Oncelikle size kedilerinizi dusundugunuz icin insanlik adina minettarim. :) Aslinda bir sey almadan once kesinlikle icerik kismini okuyun. En basit sekilde seker ve lif orani fazlaysa ve ayrica mamalarindan zaten lif aliyorlarsa bu diskilarinin daha da yumusamasina neden olabilir. Sindirim sisteminde tuy yumaklari varsa ve odul mamasinda bu yuzden bitki lifleri seker yuksek sizin patinin de sindirimi hassas ise biraz fazla etki etmis olabilir. :) ya da proteini kalitesiz olabilir. Skt sorunsuz dediginiz icin onu eledim. :) En guzel odul mamasi ise yararsa sizinkinde cekirdegi alinmis 1 adet siyah zeytin. :) kedi otu etkisi yapiyor.

gokhansultan
gokhansultan

13926

@valefyo yorumunuzu okuyup kızıma zeytin verdim. Aman tanrım tabağa sürtünmeler taklalar atmalar kendinden geçti gözleri kaydı :D artık ödül maması yerine zeytin vericem kesinlikle :)

Sezgek
Sezgek

16545

Benim kedim de siyah zeytine bayılıyor horlayarak yiyor ama sık verince sıkılıyor haberiniz olsun :) arada özletmek lazım :D

gokhansultan
gokhansultan

13926

Jelibon kedişin adı sanırım :D

Valefyo
Valefyo

853

@gokhansultan zeytinde bulunan bir madde kedi otu etkisi yapip onlari cok mutlu ediyor. :) evet simdi tekrar okudum adi jelibonmus. :) kedinize de bol eglenceler :)

Warriorsans
Warriorsans

133985

Son kullanma tarihleri de 05.06.2022 olması lazım

Warriorsans
Warriorsans

133985

Normal kargo daha uygunsa öyle de gönderebilirim fark etmez aslında

Warriorsans
Warriorsans

133985

@valefyo aslında bu ödül mamasını içeriği güzel ve farklı şeyler tatsınlar diye almıştım zaten çok az vereceğim bir şeyin ishal yapacağını hiç düşünmemiştim. Evet zeytine jelibon bayılıyor ama şans ağzına bile sürmez.

Valefyo
Valefyo

853

Gecmis olsun. Ama bana kizmazsaniz eger jelibon vermeyin. :) Valla dalak veya bobrek haslayin jelibonu unutur size de sevgi patisi uzatir. :)

Warriorsans
Warriorsans

133985

Yaa evet sanki kedoları tanıyormuşsunuz gibi bahsedince öyle anlaşılmış 😅 asla jelibon vb vermem zaten

Warriorsans
Warriorsans

133985

@gokhansultan bizde hiç öyle bir etkisi olmuyor ama çok seviyor kızım. Evdeki zeytin çok tuzlu o yüzden vermeyeceğim ama ara ara onun için tuzsuz zeytin alırım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 349 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR